Professionele en serises Banner ontwerp
Winnaar-design van flowteria1977

Professionele en serises Banner ontwerp

Voor een prijzengeld van 250€ werden 39 ontwerpvoorstellen van 2 ontwerpers ingediend.

Meer informatie over Reclame banners

U zoekt een individueel logo-ontwerp, webdesign, visitekaartje of flyer?

Start uw eigen ontwerpwedstrijd op designonclick.com en ontvang talloze ontwerpvoorstellen van onze ontwerpers.

Meer weten? Zo werkt het

Meer ontwerpen uit deze wedstrijd

Deze korte briefing werd door de opdrachtgever geschreven:

doelgroep
De ontwerpen zijn onze bezoekers uit en brengen het volgende bericht in het bijzonder. is een bekend serises Erotikportal. Onze klanten zijn geprfte leden en casual Data zijn hier mogelijk zonder wroeging. Dus veiligheid, transparantie en kwaliteit.
Conceptuele formulering
We hebben opgericht met vertraute.de een serises business portal voor de volwassen industrie. Onze klanten zijn alle professionele erotische diensten en we hebben het over mnnliche en vrouwelijke bezoekers die op zoek zijn voor casual erotiek met klasse en stijl. Samen met onze partners hebben we een federale vereniging voor de adult entertainment industrie en richtte bentigen nu hierfr nog steeds aantrekkelijk banners in drie formaten. De banner moet elke geanimeerde versie en een versie die elke 1 statisch zijn. Hier zijn de formaten: 1. Circulaire Standard Breedte = 100 Hoogte 100 2. Rechthoekige 468x60 3. Rechthoekig Klein 234x60 Wat we willen bereiken met de bovenstaande standaard banners: 1. De banners zijn in principe als "Qualittssiegel" en op voorwaarde dat de noodzaak Laat bezoekers duidelijk. 2. Wij zijn een serises Erotikportal (business portal voor de volwassen industrie - Seris en verleidelijk) 2. We alleen geprfte leden hebben we het vooral creatieve ontwerpers en kijken al uit naar uw suggesties. De volgende informatie (of labels) moet rekening worden gehouden met het ontwerp: 1. vertrouwd - Business-portal voor de volwassen industrie zoekwoorden die worden vervoerd kan ook worden gebouwd: kwaliteit, Seris, casual erotiek met niveauregeling,

designonclick.com is een eenvoudig, snel en risikoloos alternatief voor een professioneel logo-design aan een betaalbare prijs.
Meer informatie over Reclame banners

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen?

Wij adviseren u graag via een telefonisch gesprek

+49 (0)911-13136893

Maandag - Vrijdag, 9.00 - 17.00 uur

Schrijf ons of zoek hier meer informatie: