Logo voor een deli sandwich spread voor gezinnen
Winnaar-design van ingeorge design

Logo voor een deli sandwich spread voor gezinnen

Voor een prijzengeld van 175€ werden 77 ontwerpvoorstellen van 7 ontwerpers ingediend.

Meer informatie over Logo ontwerp

U zoekt een individueel logo-ontwerp, webdesign, visitekaartje of flyer?

Start uw eigen ontwerpwedstrijd op designonclick.com en ontvang talloze ontwerpvoorstellen van onze ontwerpers.

Meer weten? Zo werkt het

Meer ontwerpen uit deze wedstrijdDeze korte briefing werd door de opdrachtgever geschreven:

doelgroep
Het bedrijf Heldehaus GbR is een startende onderneming en heeft zich gespecialiseerd in de familiren delicatessen. Wij verwerken ausgewhlte kwaliteit en de lokale ingrediënten die we produceren in Manufakturqualitt diverse spreads. Wij produceren volgens de eigen opgelegd Reinheitsgebot, die de absolute afstand van industriële Zustze en scheikunde, alsook de liefde voor onze kinderen, het respect voor onze dieren en het respect voor onze natuur omvat. De helden feest staat voor de gemeenschappelijke, familiren voedsel genot van Beikostalter. \ "Voor alle helden van een familie \ 'De doelgroep van jong tot oud. Overwegend modern, ernhrungsbewusste moeder. Toch moet het logo ook aantrekkelijk voor klanten die op zoek zijn naar een leuke en niet alltgliches présent. Het logo is fr bentigt de verpakking van het product, evenals voor: website, flyers, visitekaartjes, Geschftspapiere en merchandising.
Conceptuele formulering
Gelieve Ontwerp een personage / mascotte, volwassenen als kinderen reageren even. Het moet: - Luxe - Delicatessen - schattige voor kinderen - handgemaakte - fabriek - uitsluitend - de zuiverheid en natuurlijkheid - Nieuwsgierigheid - en "ik wil" overbrengen principe verklaringen, vervoer. Aangezien het product is ontworpen om kaufkrftige klanten aanspreken en wordt uitsluitend aangeboden in Feinkostlden, vragen we van discounters kleuren en stripfiguren volledig afzien. Het logo mag niet fotorealistische. Kansen kogel kunnen zijn: Figuur / Illustratie (mens, dier, fantasie) met of zonder carrosserie, met een aantrekkelijke, vriendelijke gezichtsuitdrukking. Schn WRE een 4-puntige gouden kroon met 4 gekleurde ballen (URE Pip iets HHer dan de binnenste, symbolische familie), die de figuur draagt. Het woord 'held feest' kan vrij worden ingesteld, echter, om een ​​eenheid met top aufgefhrtem stijl vormen. Wij zijn voor alle voorstellen geopend. Moet iets heel anders zijn. We willen creatief verrassen. Dank bij voorbaat.

designonclick.com is een eenvoudig, snel en risikoloos alternatief voor een professioneel logo-design aan een betaalbare prijs.
Meer informatie over Logo ontwerp

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen?

Wij adviseren u graag via een telefonisch gesprek

+49 (0)911-13136893

Maandag - Vrijdag, 9.00 - 17.00 uur

Schrijf ons of zoek hier meer informatie: