Homepage fr Unternehmensberatung
Winnaar-design van Handmade

Homepage fr Unternehmensberatung

Voor een prijzengeld van 700€ werden 19 ontwerpvoorstellen van 7 ontwerpers ingediend.

Meer informatie over Webdesign

U zoekt een individueel logo-ontwerp, webdesign, visitekaartje of flyer?

Start uw eigen ontwerpwedstrijd op designonclick.com en ontvang talloze ontwerpvoorstellen van onze ontwerpers.

Meer weten? Zo werkt het

Meer ontwerpen uit deze wedstrijd

Deze korte briefing werd door de opdrachtgever geschreven:

doelgroep
Wij zijn een consultancy bedrijf met een duidelijke industrie focus op banken / financiële dienstverlening. Onze service producten kunnen grofweg worden verdeeld in de volgende thematische clusters: 1) strategieontwikkeling o IT-strategie, IT-architectuur, IT ontwikkelingsplan 2) Project Management o Projektportfoliomgmt, Programmmgmt, project management, project beheersen 3) overleg o Bank Expert IT consultancy met een focus op krediet, .. . Wertpapiergeschft, bankentoezicht wet, Liquidittsmanagement o Requirements Management, waaronder de bouw evaluatie en prioritering methoden 4) Proces consulting / optimalisatie o Proces analyse, procesontwerp, procesdocumentatie o Procesoptimalisatie op basis van vastgestelde meetmethoden Onze bedrijfsnaam consulting partner voor ons een dubbele betekenis: 1. In Auenverhltnis: Wij begrijpen elkaar als consulting partner voor onze klanten 2. In Innenverhltnis: We cultiveren een geest van partnerschap met onze medewerkers (teamwork) Momenteel zijn we een klein maar fijn team van ervaren en zeer gemotiveerde collega's. Onze medewerkers zijn voormalige leidinggevenden en ervaren business consultants.
Conceptuele formulering
Design / Ontwerp van 2 Pagina's: 1 pagina / Home: Eenvoudige en elegante presentatie van de bovenstaande 4 thematische clusters (bv image / pictogram, tekstvak) en een Navigationsmglichkeit volgende gedetailleerde weergaven: zakelijke adviesdiensten (zie thematische clusters) partnerbedrijf Contact 2. Page / 2 . Level: Draft kans om Erluterung / display inhoud van thuis. De thematische clusters moet worden / te zien op elk niveau altijd aanklikbaar. Logo Het logo is Angehngte integreren in de site. Stijl en kleuren zijn over te nemen of zijn basis voor het ontwerp. Licenties Licentie voor foto's en illustraties gebruikt bevatten / open source. Zo niet dan kunt u een lijst van de extra kosten.

designonclick.com is een eenvoudig, snel en risikoloos alternatief voor een professioneel logo-design aan een betaalbare prijs.
Meer informatie over Webdesign

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen?

Wij adviseren u graag via een telefonisch gesprek

+49 (0)911-13136893

Maandag - Vrijdag, 9.00 - 17.00 uur

Schrijf ons of zoek hier meer informatie: