Labels voor Cake in een Kruik
Winnaar-design van KEMPA DESIGN

Labels voor Cake in een Kruik

Voor een prijzengeld van 175€ werden 123 ontwerpvoorstellen van 13 ontwerpers ingediend.

Meer informatie over Etiket

U zoekt een individueel logo-ontwerp, webdesign, visitekaartje of flyer?

Start uw eigen ontwerpwedstrijd op designonclick.com en ontvang talloze ontwerpvoorstellen van onze ontwerpers.

Meer weten? Zo werkt het

Meer ontwerpen uit deze wedstrijdDeze korte briefing werd door de opdrachtgever geschreven:

doelgroep
Het bedrijf Yoomig biedt culinaire prsente cadeau-ideeën met betrekking tot creatief koken. Onze doelgroep is B2C en adverteerders die onze producten gebruiken als geschenken.
Conceptuele formulering
Voor onze doelgroep "Feinkostlden" bentigen we een wat nobeler Klass Maltese label design. Wordt gevormd, het deksel en de voorzijde van een label voor een 290 ml Wake-glas. Het juiste ontwerp sjabloon is hier beschikbaar voor download: https://dl.dropboxusercontent.com/u/1109620/7902_01358_0000-Vorlage CMYK v08_2013-09.psd Bentigt zijn 4 verschillende labels, die van een 'cast' moet zijn, maar voor de rassen : Stracciatella, chocolade, citroen, klampen. De verscheidenheid moet in overeenstemming zijn met het label. Andere informatie op het etiket: - Optionele "Cake in a Jar" - zoals biologisch logo (zie bijlage) - optioneel "volledig gebakken". Knnte bijvoorbeeld goed op het deksel in combinatie met "taart in de Gla" stand Let op: De label voor de keerzijde van de verklaring hoeft niet te worden ontworpen. Tips: Het label is conisch en het glas rondom. Dit betekent dat de beelden moet gebeuren met een lichte Wlbung geschriften. Voor de Wlbung goed kan worden gericht op de lagere ontwerp lijn. Kleur ontwerp: vrij donker; bijvoorbeeld grijs, donkerblauw eventueel zwarte geschriften: Het drfen besteed lettertypen worden gebruikt. Vrije fonts echter de voorkeur format: Photoshop PSD, waaronder alle niveaus en elementen als individueel niveau. Meld u met vragen, ik kijk uit naar uw ontwerpen.

designonclick.com is een eenvoudig, snel en risikoloos alternatief voor een professioneel logo-design aan een betaalbare prijs.
Meer informatie over Etiket

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen?

Wij adviseren u graag via een telefonisch gesprek

+49 (0)911-13136893


Maandag - Donderdag:

09:00-17:00

Vrijdag:

09:00-15:30


Schrijf ons of zoek hier meer informatie: