Mobile App: Launch-Icon, Hintergrundgrafik
Winnaar-design van macdet

Mobile App: Launch-Icon, Hintergrundgrafik

Voor een prijzengeld van 175€ werden 18 ontwerpvoorstellen van 3 ontwerpers ingediend.

Meer informatie over Ontwerp

U zoekt een individueel logo-ontwerp, webdesign, visitekaartje of flyer?

Start uw eigen ontwerpwedstrijd op designonclick.com en ontvang talloze ontwerpvoorstellen van onze ontwerpers.

Meer weten? Zo werkt het

Meer ontwerpen uit deze wedstrijd


Deze korte briefing werd door de opdrachtgever geschreven:

doelgroep
We zijn een jong team dat zich heeft gespecialiseerd in de ontwikkeling van Android applicaties. De doelgroep is een jong publiek dat geïnteresseerd is in interactieve Android games.
Conceptuele formulering
Voor een digitale versie van de Partij klassieke spel "spin de fles" volgende items zijn bentigt: - Een app launcher pictogram - een achtergrond afbeelding voor de volledige app - draaiende elementen: - - Wine Bottle - - Beer Bottle - - American Football Het spel komt overeen met een 2D bovenaanzicht, zowel het substraat als de roteerbare object. Via een eenvoudig menu toegang tot de games met een paar klikken in het eigenlijke spel modus waarvoor we bentigen een visuele verbetering. Vereisten: ------------------------------------------------ -------- (1) Launcher Icoon Helder, vriendelijk en afgestemd op de app kleurenschema. Het pictogram moet gemakkelijk worden herkend en worden auffllig. Misschien Er is weer een element (3) is. Het ontwerp is gebaseerd op de officiële Google-richtlijnen: http://developer.android.com/guide/practices/ui_guidelines/icon_design_launcher.html (2) Gaming achtergrond suggereert op het draaien van een substraat, de Gegenstnde en is nog niet eentonig , In het midden van de achtergrond, het object roteert, aangezien het niet een vierkant formaat, kan de achtergrond "fade out" op het lngeren's. Het pand vereist slechts een Kreisflche. (3) roteert elementen stijl overeenkomt met de achtergrondkleur en uw bed in een put. Voorwerpen brengen Spa en gemak en kan zeker worden overtekend - als een realistische representatie van het object. Formaat: zijn Bentigt PNG (icoon launcher) en SVG graphics. Auflsungen: LDPI, MDPI, hdpi, xhdpi http://developer.android.com/guide/practices/screens_support.html#range Veel specifieke vragen aarzel dan niet om Verfgung en kijken uit naar creatieve suggesties.

designonclick.com is een eenvoudig, snel en risikoloos alternatief voor een professioneel logo-design aan een betaalbare prijs.
Meer informatie over Ontwerp

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen?

Wij adviseren u graag via een telefonisch gesprek

+49 (0)911-13136893

Maandag - Vrijdag, 9.00 - 17.00 uur

Schrijf ons of zoek hier meer informatie: