Logo fr Personal Trainer
Winnaar-design van majkimalek

Logo fr Personal Trainer

Voor een prijzengeld van 200€ werden 51 ontwerpvoorstellen van 10 ontwerpers ingediend.

Meer informatie over Logo ontwerp

U zoekt een individueel logo-ontwerp, webdesign, visitekaartje of flyer?

Start uw eigen ontwerpwedstrijd op designonclick.com en ontvang talloze ontwerpvoorstellen van onze ontwerpers.

Meer weten? Zo werkt het

Meer ontwerpen uit deze wedstrijd

Deze korte briefing werd door de opdrachtgever geschreven:

doelgroep
Ik bied opleiding aan de alle seizoenen wachten buiten in de natuur plaatsvindt. In de opleiding is het over de menselijke oorsprong, en bewegen en ervaring in de natuur, zoals het gevoel van zijn eigen kracht, en de grenzen heeft Leistungsfhigkeit de man ervaringen, gebruikt en bezat voor leeftijden. Training is dus een zeer intense kracht en atletische training vergelijkbaar met de training CROSSFIT. Sinds ik ben bezig met de Ursprnglichkeit zijn niet typisch training apparaten zoals barbell, halter enzovoort gebruikt, maar het kan worden gebruikt als training apparaten stenen, boomstammen en hun eigen lichaamsgewicht, dus wat de natuur biedt. Mijn doelgroep is mensen tussen de 20-40 jaar het zoeken naar uitdagingen en Krperlichen prestaties grenzen. Het niet willen doen wat al doen, maar iets anders, Aussergewhnliches. De training is meer mannen dan vrouwen, omdat het zeer gericht kracht (hoewel ik het Schn zou vinden wanneer vrouwen wrden geïnteresseerd DAFR).
Conceptuele formulering
Het logo is een verlangen naar de natuur en Ursprnglichkeit en de uitgifte van kracht moet weerspiegelen. Het moet Pittig, mnnlich, sassy, ​​provocerend, modern, jeugdig, dynamisch, maar ook seris en er professioneel uitzien en hebben een waarde erkenning. Ik knnte voorstellen dat bijvoorbeeld een prehistorisch dier (bv, tijger, os of hnliches) of een mengsel van mens en dier in Muskulser logo worden opgenomen knnte. Echter, dit is geen must aub. Aangezien er volledige creatieve en laat u inspireren door atletiek genaamd Urkraft- en wat je daar einfllt. Ik ben voor elke suggestie openlijk.

designonclick.com is een eenvoudig, snel en risikoloos alternatief voor een professioneel logo-design aan een betaalbare prijs.
Meer informatie over Logo ontwerp

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen?

Wij adviseren u graag via een telefonisch gesprek

+49 (0)911-13136893

Maandag - Vrijdag, 9.00 - 17.00 uur

Schrijf ons of zoek hier meer informatie: