Logo voor business consulting
Winnaar-design van rsdesign

Logo voor business consulting

Voor een prijzengeld van 250€ werden 193 ontwerpvoorstellen van 23 ontwerpers ingediend.

Weitere Logos für Unternehmensberatung findest Du hier

U zoekt een individueel logo-ontwerp, webdesign, visitekaartje of flyer?

Start uw eigen ontwerpwedstrijd op designonclick.com en ontvang talloze ontwerpvoorstellen van onze ontwerpers.

Meer weten? Zo werkt het

Meer ontwerpen uit deze wedstrijdDeze korte briefing werd door de opdrachtgever geschreven:

doelgroep
Management consultancy voor het MKB met een focus op diensten. Variërend van klanttevredenheidsonderzoeken te Service Strategy, Service Design, Service Management en de Dienst Marketing.
Conceptuele formulering
In het algemeen: De naam van het bedrijf is "TebelConcept" met de slogan "Uw consultants voor de diensten". Hoewel het een management consultancy, moet het symbool niet conservatief en saai uiterlijk, maar met dynamiek en het momentum, maar niet te speels, want mijn klanten zijn bestuurders en ik heb om u te overtuigen met eenvoud en duidelijkheid. Bedrijfsnaam: De naam "Tebel" is mijn achternaam, het andere deel van de "Concept" moet daarom worden gemarkeerd, zodat de twee woord elementen zijn te onderscheiden in een zwart-wit afdruk toch (door een ander lettertype en kleur etc). Slogan: De slogan "Uw consultants voor diensten" is de indruk van een persoonlijke noot ontvangen ("script"?) En worden onder de naam Company. Maar kan ook worden weggelaten, want ik wil misschien het invoegen van internationale logo. Symbool: Het beeld / symbool moet verschijnen aan de linkerkant van de naam van het bedrijf of via de naam en de initialen "TC" voor TebelConcept met opgenomen, zodat ik het symbool kan gebruiken zonder het logo (en wordt erkend). Gebruik: Het logo moet kunnen worden gebruikt, zowel op het internet als PPT, briefpapier en visitekaartjes. Kleur schema: In de kleurenschema worden gezorgd dat het logo moet worden gebruikt op een zwart-wit printer. Er moet echter niet meer worden gebruikt als een maximum van 3 kleuren. De basiskleur moet ofwel een elegante blauwe of donker / bordeaux zijn.

designonclick.com is een eenvoudig, snel en risikoloos alternatief voor een professioneel logo-design aan een betaalbare prijs.
Meer informatie over Logo ontwerp

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen?

Wij adviseren u graag via een telefonisch gesprek

+49 (0)911-13136893

Maandag - Vrijdag, 9.00 - 17.00 uur

Schrijf ons of zoek hier meer informatie: