Fabrikant van exclusieve Smartphonehllen onderzocht Logo Design
Winnaar-design van Indigo4Design

Fabrikant van exclusieve Smartphonehllen onderzocht Logo Design

Voor een prijzengeld van 175€ werden 105 ontwerpvoorstellen van 16 ontwerpers ingediend.

Meer informatie over Logo ontwerp

U zoekt een individueel logo-ontwerp, webdesign, visitekaartje of flyer?

Start uw eigen ontwerpwedstrijd op designonclick.com en ontvang talloze ontwerpvoorstellen van onze ontwerpers.

Meer weten? Zo werkt het

Meer ontwerpen uit deze wedstrijd

Deze korte briefing werd door de opdrachtgever geschreven:

doelgroep
Wij zijn fabrikant van exclusieve smartphone en Tablethllen hout en laminaten. De Hllen kan worden ingenomen met 3D Frsungen, laser gravures, steentjes en edelstenen. Combineer verschillende houtsoorten geven interessante kleuren. Noble Hlzer en uitzonderlijke materialen bieden unieke eye-catcher. Onze doelgroep zijn mensen die iets bijzonders en het artistieke ontwerp en vakmanschap wertschtzen mchten. Om te kunnen om een ​​nauwkeurig beeld te krijgen en om te bezoeken www.beavercase.com www.flap-cover.de
Conceptuele formulering
We bentigen een logo, benadrukken de exclusiviteit van het bedrijf. Het logo moet stijlvol, modern en stijlvol zijn. De bever moet worden gebruikt - maar niet handelen kinderachtig. Het logo wordt gebruikt op onze website (http://www.beavercase.com/produkte.html) is te kinderachtig. Het logo mag niet worden verschnrkelt. Less is, als logo later ook worden gefrst ondermeer moet er een paar regels gemaakt. De vectoren zijn niet te dicht bij elkaar, als logo moeten ook in kleine gefrst duidelijk. Op www.flap-cover.de die u ziet in de "Rcken" de Beaver Case belettering. Hier het logo moet worden geplaatst (H: 6-10 mm - B: 0,7 mm), wordt het logo alleen bedoeld om te dienen als Frsvorlage.

designonclick.com is een eenvoudig, snel en risikoloos alternatief voor een professioneel logo-design aan een betaalbare prijs.
Meer informatie over Logo ontwerp

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen?

Wij adviseren u graag via een telefonisch gesprek

+49 (0)911-13136893

Maandag - Vrijdag, 9.00 - 17.00 uur

Schrijf ons of zoek hier meer informatie: