Banner fr eBook / Hrbuch
Winnaar-design van Lisha

Banner fr eBook / Hrbuch

Voor een prijzengeld van 105€ werden 26 ontwerpvoorstellen van 7 ontwerpers ingediend.

Meer informatie over Reclame banners

U zoekt een individueel logo-ontwerp, webdesign, visitekaartje of flyer?

Start uw eigen ontwerpwedstrijd op designonclick.com en ontvang talloze ontwerpvoorstellen van onze ontwerpers.

Meer weten? Zo werkt het

Meer ontwerpen uit deze wedstrijdDeze korte briefing werd door de opdrachtgever geschreven:

doelgroep
myMONK is het grootste Duitstalige portaal op de onderwerpen van de innerlijke rust en zelfrealisatie. myMONK geregistreerd meer dan 200.000 bezoekers per maand. meer dan 40.000 Facebook fans volgende myMONK. De eBook '12 Won kenmerken die: wijzigen van je leven 'is voorbij myMONK verkocht (http://mymonk.de/12-gewohnheiten/) en heeft al meer dan 1.000 keer verkocht. Het boek is yelow als Hrbuch.
Conceptuele formulering
Om onze boeken te verkopen / Hrbuchs testen we momenteel 2 Integratie varianten op mymonk.de, een banner boven de blogs, een recht van Blogeintrge. De top banner displays momenteel aanzienlijk lagere CTR en we willen meer Banner varianten voor de test deze banner ruimte. We vermoeden dat de top banner op dit moment niet genoeg respect om myMONK en de auteur van "Tim" te hebben. Of anders Wij geloven dat de huidige banner als een normale banner fr treft extern product. Daarom willen wij een of meer banner alternatieven te testen - Vaststelling van een duidelijke erkenning myMONK en / of aan de auteur "Tim" (door kleur selectie, integratie van onze Logo Mnchs, "mijn nieuwe boek") - een meer agressieve call-to- Actie bevatten (kan ook het onderwerp van "al meer dan 1.000 exemplaren verkocht" worden gespeeld zijn) - wijzen erop dat het boek is om als een eBook en Hrbuch De afmetingen van de banner zijn 650 x 230 pixels. Registreren op elk gewenst moment met vragen. Jens Meyer

designonclick.com is een eenvoudig, snel en risikoloos alternatief voor een professioneel logo-design aan een betaalbare prijs.
Meer informatie over Reclame banners

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen?

Wij adviseren u graag via een telefonisch gesprek

+49 (0)911-13136893

Maandag - Vrijdag, 9.00 - 17.00 uur

Schrijf ons of zoek hier meer informatie: