Webdesign fr Call
Winnaar-design van bardi

Webdesign fr Call

Voor een prijzengeld van 1100€ werden 81 ontwerpvoorstellen van 14 ontwerpers ingediend.

Meer informatie over Webdesign

U zoekt een individueel logo-ontwerp, webdesign, visitekaartje of flyer?

Start uw eigen ontwerpwedstrijd op designonclick.com en ontvang talloze ontwerpvoorstellen van onze ontwerpers.

Meer weten? Zo werkt het

Meer ontwerpen uit deze wedstrijdDeze korte briefing werd door de opdrachtgever geschreven:

doelgroep
Als een externe dienst, bieden wij telefonische huurder diensten. Dat gezegd hebbende: Grote behuizing bedrijven vertrouwen ons de zorg van hun huurders en potentiële huurders telefonisch. Wij bieden een moderne service voor grote bedrijven in een meer conservatieve industrie. Ons bedrijf heeft op dit moment ongeveer 200 medewerkers en bedient namens zes woningcorporaties rond 120.000 eenheden. Over onze website willen we potentiële klanten fr inspireren onze diensten en leiden tot contact.
Conceptuele formulering
We bentigen een webdesign voor www.call-surf.de de herlancering van onze website. Bedrijfslogo, kleuren en lettertypen worden onderhouden. De inhoud en structuur, verwijzen wij u naar het web prototype, te www.taquiri.de/projekte/cs zien. Zorg: 1) Home: Hier kunt drfen willen afwijken van het prototype grafisch. We zijn verheugd over wrden een schuifregelaar of een soortgelijke, grafisch prominent Bildflche in het hoofd gebied. Het is belangrijk dat de tekstuele inhoud van het prototype zijn presenteert fris. Onze video's zijn in 16: 9-formaat momenteel in ontwikkeling. 2) bodem met tekst en beeld 3) Het contact zijn met name belangrijk voor ons: - Een seriser verschijning met een schnrkellosen Design - Maximaal twee kolommen voor de basis lay-out - met behulp van een grid-systeem zoals 960.gs - goede typografie met Schriftgren van 14px - Logo linksboven - Hauptnavigation horizontaal met drop-down menu - Claim onder of naast het logo - Nieuw elkaar, aufgerumtes PSD aanbiedingen wrden we ons over: Pictogrammen voor versoepeling van de Inhoud

designonclick.com is een eenvoudig, snel en risikoloos alternatief voor een professioneel logo-design aan een betaalbare prijs.
Meer informatie over Webdesign

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen?

Wij adviseren u graag via een telefonisch gesprek

+49 (0)911-13136893

Maandag - Vrijdag, 9.00 - 17.00 uur

Schrijf ons of zoek hier meer informatie: