Logo voor een IT GmbH
Winnaar-design van AXIOM

Logo voor een IT GmbH

Voor een prijzengeld van 225€ werden 202 ontwerpvoorstellen van 28 ontwerpers ingediend.

Meer informatie over Logo ontwerp

U zoekt een individueel logo-ontwerp, webdesign, visitekaartje of flyer?

Start uw eigen ontwerpwedstrijd op designonclick.com en ontvang talloze ontwerpvoorstellen van onze ontwerpers.

Meer weten? Zo werkt het

Meer ontwerpen uit deze wedstrijdDeze korte briefing werd door de opdrachtgever geschreven:

doelgroep
Wij adviseren bedrijven in het ontwerp van uw bedrijfsprocessen. Op een elektronische workflow systeem, kaart we processen en maken de processen om bedrijven in de cloud of op locatie Verfgung. Met de workflow processen die bedrijven het optimaliseren van hun werkprocessen. Onze Prozesslsungen zijn voor bedrijven van alle groottes en industrieën geschikt. Echter, hebben we het voornamelijk mittelstndische bedrijven die gemeenschappelijke kenmerken, zoals Auto huizen, Sanittshuser, grote medische praktijken, belastingadviseurs te delen. Eerder hebben deze klanten Workflowlsungen vanwege de hoge kosten van het project meestal vermeden. over de cloud kunt u van ons nu maar voor haar Geschftsfeld gestandaardiseerde workflow processen om de gunstige prijzen en zonder gebruik te maken project risico.
Conceptuele formulering
We bentigen een passend logo. De naam Coyoot kan worden opgevat als een zinspeling op de coyote dier; Het logo moet de naam en eventueel een dier symbool. Het ontwerp moet elegant en modern zijn. De naam van het bedrijf kan worden weergegeven in zwart-wit blauw of GRN of kleurrijke (zoals zBGoogle). We hebben een mogelijke lay-out ontwerp van de hinzugefgt goed gevuld ons. Het beeld is van een foto hinzugefgt database en onze naam. Zoals ik al zei, kan de naam tevens bestaan ​​uit verschillende kleuren of kleine letters. Maar we zijn echt geopend voor andere suggesties. Hartelijk Dank.

designonclick.com is een eenvoudig, snel en risikoloos alternatief voor een professioneel logo-design aan een betaalbare prijs.
Meer informatie over Logo ontwerp

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen?

Wij adviseren u graag via een telefonisch gesprek

+49 (0)911-13136893

Maandag - Vrijdag, 9.00 - 17.00 uur

Schrijf ons of zoek hier meer informatie: