Banners voor Affiliate in Outdoor / Survival-range
Winnaar-design van indivstil

Banners voor Affiliate in Outdoor / Survival-range

Voor een prijzengeld van 300€ werden 26 ontwerpvoorstellen van 6 ontwerpers ingediend.

Meer informatie over Reclame banners

U zoekt een individueel logo-ontwerp, webdesign, visitekaartje of flyer?

Start uw eigen ontwerpwedstrijd op designonclick.com en ontvang talloze ontwerpvoorstellen van onze ontwerpers.

Meer weten? Zo werkt het

Meer ontwerpen uit deze wedstrijdDeze korte briefing werd door de opdrachtgever geschreven:

doelgroep
Autarka.de is een winkel in de / Outdoor en ramp sectie Survival paraatheid. Het assortiment is vielfltig en varieert van eenvoudige ambachtelijke zwepen zoals bijlen en schoppen op noodgeneratoren. Het partnerprogramma is altijd sterker gevraagd en derhalve moet worden aufgehbscht nieuwe banners.
Conceptuele formulering
De banners zijn geïntegreerd door Autarka partners voor reclame en verkoop doeleinden. Ze moeten elke categorie reprsentieren hieronder genoemd. De kleurkeuze van de site (http://www.autarka.de) (groen / oranje) over te nemen voor doeleinden die erkenning met in het ontwerp. De categorieën zijn: 1. Stroomuitval 2. nood 3. Crisis Prevention 4. Outdoor en Survival Equipment 5. Handige huishoudhulpen 6. nietje preventie (met name de NRG-5 en BP-5 producten hier) kunnen 7. tool voor zelfvoorziening Ideeën te vinden op de zijkant, zoals onder Bercksichtigung betonproducten, maar toch de banner moet in het algemeen bruikbaar zijn. De missie is dan ook concreet: Er zijn 7 banners, elk van de bovenstaande onderwerpen, bentigt. De banner moet elke keer in 1 Skyskraper en 1 keer in full-size formaat aanwezig zijn. Ik Wens Je Succes!

designonclick.com is een eenvoudig, snel en risikoloos alternatief voor een professioneel logo-design aan een betaalbare prijs.
Meer informatie over Reclame banners

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen?

Wij adviseren u graag via een telefonisch gesprek

+49 (0)911-13136893

Maandag - Vrijdag, 9.00 - 17.00 uur

Schrijf ons of zoek hier meer informatie: