CD-Cover Design für den Song Dreaming
Winnaar-design van phitradesign

CD-Cover Design für den Song Dreaming

Voor een prijzengeld van 250€ werden 72 ontwerpvoorstellen van 11 ontwerpers ingediend.

Meer informatie over CD hoesje

U zoekt een individueel logo-ontwerp, webdesign, visitekaartje of flyer?

Start uw eigen ontwerpwedstrijd op designonclick.com en ontvang talloze ontwerpvoorstellen van onze ontwerpers.

Meer weten? Zo werkt het

Meer ontwerpen uit deze wedstrijd

Deze korte briefing werd door de opdrachtgever geschreven:

doelgroep
Om de bekende Festivalbhnen deze wereld te veroveren en uiteindelijk te tellen onder de zeer Groen, niets minder is wat de Oostenrijkse band The Hitch Hikers. Sinds 2008 werken ze verdomd hard aan hun versie geile rockmuziek. De debuutsingle Can \ 't Quit Je wist speelde onder andere in Oostenrijk grtem Radio 3 te zijn en in juni 2012 het eerste album "Grenzeloos" werd gepubliceerd. Nhere informatie over de band onder http://www.thehitchhikers.at!
Conceptuele formulering
In maart 2013, het lied "Dromen" Nu nog een single uitgebracht zijn, en we DAFR bentigen een cool, creatief CD cover ontwerp! De feiten: - Twee versies van de ontwerpen zijn bentigt: * 13,8 x 12 cm, 300 dpi, zustzl. 3mm bleed bekleding (fr druk) * 12 x 12 cm, 72dpi (fr scherm, zoals iTunes, Spotify ...) - met Naam van de band: The Hitch Hikers, de meeste van de officiële logo van de band (beschikbaar op http: // www.thehitchhikers.at/index.php#press, Logo V1 en V2) - met Titel: Dreaming, elke vrije licentie lettertype (niet in rekening gebracht) / een ontwerp - het deksel is interessant en creatief mglichst zijn (geen foto's van de band Installeer) - het deksel is voor het lied past Wat is het over het liedje Dreaming? U bent zelf niet tevreden zijn met je leven, maar er is een vrouw die alles belichaamt dat je je voor wnschst je leven. Je trumst hen te zijn met haar, en samen met haar beter, om te leiden luxiriseres, schneres en glcklicheres leven. Helaas, je geen kans om hen te bereiken, het is altijd een stap vooruit, een competitie over jou, je leven in verschillende werelden. Dit feit dat je verbitterd, maar niet je geeft de hoop zo op en wanneer u denkt of een kans om trumst te doen van: "Wat wre als? 'Gemist. -> DROMEN Het deksel hoeft niet per se vast te leggen dit "liefdesverhaal" - misschien het is eerder hun eigen interne conflicten, het contrast tussen het echte leven en dromen visueel ausdrcken. In principe moet natuurlijk rberkommen ons als Rock Band de cover mglichst koel / rock en enkele trashy fr. Veel plezier terwijl ze creatief!

designonclick.com is een eenvoudig, snel en risikoloos alternatief voor een professioneel logo-design aan een betaalbare prijs.
Meer informatie over CD hoesje

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen?

Wij adviseren u graag via een telefonisch gesprek

+49 (0)911-13136893

Maandag - Vrijdag, 9.00 - 17.00 uur

Schrijf ons of zoek hier meer informatie: