De nanolithografie - een wetenschap thriller zoekt een geweldige cover van het boek
Winnaar-design van Pixellady

De nanolithografie - een wetenschap thriller zoekt een geweldige cover van het boek

Voor een prijzengeld van 150€ werden 18 ontwerpvoorstellen van 3 ontwerpers ingediend.

Meer informatie over Ontwerp

U zoekt een individueel logo-ontwerp, webdesign, visitekaartje of flyer?

Start uw eigen ontwerpwedstrijd op designonclick.com en ontvang talloze ontwerpvoorstellen van onze ontwerpers.

Meer weten? Zo werkt het

Meer ontwerpen uit deze wedstrijdDeze korte briefing werd door de opdrachtgever geschreven:

doelgroep
Het boek (print en e-book voorbeeld graphics) 'The nanolithografie' is dringend op zoek naar een nieuwe cover. De doelgroep is op zoek zowel de lezers / binnen om een ​​spannende 'High Tech' Thriller in de boekhandel, evenals de lezers maken gebruik van een e-book reader en voor relatief weinig geld soms een experiment winkelen (Debtthriller) - Hier mu de cover zeer snel 'aandacht' prikkelen de scrollen op het web en in catalogi! Belangrijker nog, het is niet een pure science fiction thriller, het is een realittsnahes boek moet een beroep doen op een breed publiek. Het perceel knnte in hier en nu spelen, het gaat om quantum computers, hackers, bedrijfsspionage, computerchips en Wirtschaftskriminalitt. Het boek telt 560 pagina's! Meer over het boek onder www.nanolithografie.com Hier de blurb op de fast: Het boek boeiend, gevarieerd en informatief. Het boek schetst een bengstigende samenzwering binnen de wereldwijde cyber oorlog. Een scenario dat 's morgens heel knnte zijn werkelijkheid. Gedetailleerde en brutaal, de auteur beschrijft hoe de Supermchte proberen de wereld 2.0 en domineren controleren. Het verhaal The Story Marc Jansen werkt als specialist in halfgeleidertechnologie voor het bedrijf Technology News Research. Terwijl hij gemaakt voor de gespecialiseerde internationale octrooirecht firma van Victor Navarro een marktanalyse voor netwerk-chips, erfhrt hij van een informant die de beroemde wetenschapper Orlando Lopez dood werd gevonden in een kanaal in Bangkok. Naar verluidt heeft hij een wetenschappelijke ontdekking in zijn waterig graf genomen. Als Marc Jansen een aanbod van de firma voor Navarro krijgt een samenwerking, veranderde zijn abrupt tot nu toe enigszins saai leven. Als partner, krijgt hij de mysterieuze Lana de Vries aan zijn zijde. De eerste taak is om vast te stellen voor een internationaal consortium op de site zette, waar hij zijn eerste analyse eindigt in de dood van de wetenschapper Lopez. He..
Conceptuele formulering
Hier zijn een paar oude cover, afbeeldingen die je kunt gebruiken, een Master Cover voor Gre door CreateSpace en teksten. Daardoor krijg ik het volgende wil: - Een cover van het boek compleet afgewerkt en geschikt voor het afdrukken via de CreateSpace service. Als Art is mat-glanzend mijn voorkeur instelling. De mu-bestand .pdf (printformaat, let op de kleur instelling!) Wees - mijn geselecteerde werkt Buchgre is (5,0x8,0 dh12,7x20,32), hierbij een bestand dat het volledige grootte vertegenwoordigt. Er zijn in totaal 280 enkele kanttekening bij de berekening van de spin! (560 pagina's te lezen) - Een E-Book Cover (.jpg) geoptimaliseerd voor E-Reader (dat wil zeggen het moet zo'n enorme file en een totaal van een kleine schaalbare in termen Gre niet zijn) - een voorbeeld foto van de cover (misschien 300 * 500 Pixel o ..) Het deksel moet zowel live show (misschien een paar gearceerde achtergrond mensen), evenals de wetenschappelijke achtergrond (computer chips enz.) van mijn kleine onderzoek nam ik de volgende :? De oude klep (alleen zwart met een symbolische PCB in rood) produceert te weinig aandacht, te saai, niet zinvol, te technisch! De tweede omslag met de blauwe dobbelstenen voor en Buchrckseite met de chip is veel beter, maar nog steeds dood, is er geen leven? De Pop Art Cover in knallbunt is waarschijnlijk de totale blunder ;. (Je kunt niet iedereen tevreden stellen, maar de aandacht, technologie termen en een beetje leven op het scherm, een geschikt als master file, een technisch vaardige E-Book Cover Design en Voorbeeld graphics die kan worden gezien als zodanig een belangrijke opmerking moet nog mogelijk zijn. Het project wordt beëindigd wanneer het deksel bestand werkt met CreateSpace en het gedrukte boek omslag Oke, dat is, als de tijd komt, ik ordere een boek en de kwaliteit moet goed zijn (resolutie etc) Alle geschriften, Textgren etc. kunt u vrij kiezen, de spin is ongeveer 3,5 cm. Mijn naam hoeft niet enorm te zijn De titel telt en wetens..

designonclick.com is een eenvoudig, snel en risikoloos alternatief voor een professioneel logo-design aan een betaalbare prijs.
Meer informatie over Ontwerp

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen?

Wij adviseren u graag via een telefonisch gesprek

+49 (0)911-13136893

Maandag - Vrijdag, 9.00 - 17.00 uur

Schrijf ons of zoek hier meer informatie: