Bald ist Black Friday: Lasse jetzt Deine Kampagne designen arrow_forward
close
LEI onderzocht ontwerp
Winnaar-design van zisdsg

LEI onderzocht ontwerp

Voor een prijzengeld van 250€ werden 3 ontwerpvoorstellen van 1 ontwerpers ingediend.

Meer informatie over Logo ontwerp

U zoekt een individueel logo-ontwerp, webdesign, visitekaartje of flyer?

Start uw eigen ontwerpwedstrijd op designonclick.com en ontvang talloze ontwerpvoorstellen van onze ontwerpers.

Meer weten? Zo werkt het

Deze korte briefing werd door de opdrachtgever geschreven:

doelgroep
Bemiddeling van de "Life-Enjoy" informatie (esoterie, life coaching, cultuur, muziek, wetenschap, het bedrijfsleven, de politiek, de database met informatie over bezienswaardigheden, hotels, restaurants, Sport Vergngung Recreatie Wellness ...- apparaten) en "Het leven -Geniet "producten (muziek, boeken, foto's, video, concert tickets, hotelreserveringen, reispakketten ...) van de Duitse leveranciers (5 Duitse Lnder) van de Russisch-sprekende markt (6 sprak Russisch. Lnder) en vice versa.
Conceptuele formulering
- Als Symvol de "Life-Enjoy" (geniet van het leven), Lily heeft altijd bloemblaadjes 6 = 6 gebieden van het leven die worden gehouden in een goed uitgebalanceerde genot balans lelie: Er moet een oranje lelie bloem zijn. De Grne stam - flieende informatie (INFO), bloemen mid - life (LIFE), cirkel rond de bloemblaadjes - geniet (Enjoy). Het logo, moet het ten minste twee kleuren: Grn (Life, info) en Orange (Enjoy). De twee Grne vertrekt vanaf de stengel: twee markten: Duitstalige markt en de Russisch sprekende markt, die samen uit te wisselen met de Life-Enjoy-Life Informatie en Enjoy-producten. Ergens moet worden geschreven "Life-Enjo-Info" en een of andere manier allemaal worden ontworpen om te passen bij elkaar esthetisch nog steeds groot. Misschien is dit zelfs als elementen: zon, weide, bergen, rivier, zee ... - als het past en niet teveel ... Als voor website design passen goed als PDF ontwerp is toegevoegd, is linksboven.

designonclick.com is een eenvoudig, snel en risikoloos alternatief voor een professioneel logo-design aan een betaalbare prijs.
Meer informatie over Logo ontwerp

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen?

Wij adviseren u graag via een telefonisch gesprek

+49 (0)911-13136893


Maandag - Donderdag:

09:00-17:00

Vrijdag:

09:00-15:30


Schrijf ons of zoek hier meer informatie: