Sponsors portemonnee fr de Duitse Kinderen Sports Academy
Winnaar-design van CCundD

Sponsors portemonnee fr de Duitse Kinderen Sports Academy

Voor een prijzengeld van 370€ werden 21 ontwerpvoorstellen van 3 ontwerpers ingediend.

Meer informatie over Brochure

U zoekt een individueel logo-ontwerp, webdesign, visitekaartje of flyer?

Start uw eigen ontwerpwedstrijd op designonclick.com en ontvang talloze ontwerpvoorstellen van onze ontwerpers.

Meer weten? Zo werkt het

Meer ontwerpen uit deze wedstrijdDeze korte briefing werd door de opdrachtgever geschreven:

doelgroep
De Duitse Kinderen Sports Academy (DKSA) biedt scholen en verenigingen vielfltige sport, lichaamsbeweging en Ernhrungsangebote. Met de Duitse Kinderen Football Academy (DKFA) en de kinderen voetbalschool (KFA) heeft DKSA-GmbH voor de Fuballbereich twee eigen merken. De holistische DKSA begrip bevordert een betekenisvolle interactie tussen school, sport en Persnlichkeitsentwicklung. Het ontwerp van de sponsors portemonnee moet natuurlijk in de eerste plaats de (voornamelijk mittelstndischen) potentiële sponsors om dit te verhogen. Hier, moet het ontwerp helder en gestructureerd zijn, maar hebben weinig invloed de kinderen affinenen merken.
Conceptuele formulering
Hier hebben we ooit ontwierp een "sponsors portemonnee" in Word. Dit is slechts een kleine suggestie hoe het zou kunnen kijken knnte! De tekstblokken worden gebruikt. Formaat: DIN A4 - Print data sheet van Flyeralarm is. Voor- en achterzijde van de brochure zijn al gedaan! Dit moet nog angefgt zijn. Hebben de neiging om de brochure te moeten nemen van deze stijl. De eerste inklapbare (de afdrukgegevens sheet aangeduid als "E" - met "D") reeds gemaakt. Dit is om het organigram van DKSA (zie bijlage). Echter, kop moet eingefgt de respectievelijke lettertype. Hier is een Win-rar-bestand met logo's en beelden die op uw gebruik. Bovendien, onze brochure voor meer informatie geven wij kntlerische vrijheid van de rest.

designonclick.com is een eenvoudig, snel en risikoloos alternatief voor een professioneel logo-design aan een betaalbare prijs.
Meer informatie over Brochure

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen?

Wij adviseren u graag via een telefonisch gesprek

+49 (0)911-13136893

Maandag - Vrijdag, 9.00 - 17.00 uur

Schrijf ons of zoek hier meer informatie: