Logo fr ein cloudbasiertes Content Management Tool
Winnaar-design van mikreativo

Logo fr ein cloudbasiertes Content Management Tool

Voor een prijzengeld van 225€ werden 90 ontwerpvoorstellen van 15 ontwerpers ingediend.

Meer informatie over Logo ontwerp

U zoekt een individueel logo-ontwerp, webdesign, visitekaartje of flyer?

Start uw eigen ontwerpwedstrijd op designonclick.com en ontvang talloze ontwerpvoorstellen van onze ontwerpers.

Meer weten? Zo werkt het

Meer ontwerpen uit deze wedstrijdDeze korte briefing werd door de opdrachtgever geschreven:

doelgroep
De inhoud box is een instrument dat kan met enige gestructureerde content, die gewoonlijk worden opgenomen in Excel lijsten zijn online beheerd. Dit kan, bijvoorbeeld, inventarislijsten, zijn eisen / functies, producten, deelnemers, insecten enz. Primrzielgruppe zijn projectmanagers, eisen manager, conceptontwikkelaar, moet de freelancer inhoud kort vast te leggen. De inhoud box kan worden ingesteld in minuten en worden vervolgens gedeeld met klanten, collega's, dienstverleners, om de gegevens te verzamelen. Sekundrzielgruppe zijn ontwikkelaars die kogel Kan via de API van de inhoud doos inhoud.
Conceptuele formulering
Voor deze dienst is een logo te ontwikkelen. De spelling van het product is nog niet definitief, zijn denkbaar contentbox.io, ContentBox.io en inhoud geven. Idealiter werken alle drie formaten, de meest waarschijnlijke scenario is contentbox.io. Het logo moet zowel geadverteerd als functie als een "vierkant", moet daarom waarschijnlijk een woord / beeldmerk zijn, zoals het logo van designenlassen.de. Het werktuig (en dus de logo) staat voor eenvoud, efficiëntie, aandacht voor detail. De tool heeft twee kerntaken: "Manage Content" en "vervangen door de inhoud", dwz werken als een team. Idealiter, vinden we dat weer in het logo. Het logo mag niet handelen hier te koud / technocratisch. Het moet uitstralen Serisitt, maar niet de indruk van een Grounternehmens geven. Last, but not least, het zou me niet herinneren het logo van dropbox.com. Disclaimer: Gelieve niet te dicht aan de eisen, is het over het beste idee.

designonclick.com is een eenvoudig, snel en risikoloos alternatief voor een professioneel logo-design aan een betaalbare prijs.
Meer informatie over Logo ontwerp

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen?

Wij adviseren u graag via een telefonisch gesprek

+49 (0)911-13136893

Maandag - Vrijdag, 9.00 - 17.00 uur

Schrijf ons of zoek hier meer informatie: