4-pagina brochure voor non-profit club
Winnaar-design van CCundD

4-pagina brochure voor non-profit club

Voor een prijzengeld van 220€ werden 22 ontwerpvoorstellen van 7 ontwerpers ingediend.

Meer informatie over Flyer ontwerp

U zoekt een individueel logo-ontwerp, webdesign, visitekaartje of flyer?

Start uw eigen ontwerpwedstrijd op designonclick.com en ontvang talloze ontwerpvoorstellen van onze ontwerpers.

Meer weten? Zo werkt het

Meer ontwerpen uit deze wedstrijd

Deze korte briefing werd door de opdrachtgever geschreven:

doelgroep
1. Over ons: Wij zijn een gemeinntziger vereniging, die actief bevordert de juridische en economische ontwikkeling van Myanmar. Door ons werk willen we mensen de vrijheid om te creëren zonder materiaal willen zelfbeschikking en eigen verantwoordelijkheid voor hun leven te geven en ermglichen een goede toekomst voor hun kinderen. Ons doel is de duurzame verbetering van de economische, sociale en politieke Verhltnisse het volk van Myanmar. Onze medewerkers zijn juristen, economen en zakelijke economen die aantonen behoeften van de economie van het land en kan overbrengen. Daartoe werken we nauw samen met universiteiten, ministeries, kamers van koophandel en andere NGO's. Volgens onze statuten doel van de vereniging is het bevorderen van de ontwikkeling van de samenwerking en de bevordering van wetenschap en onderzoek met Myanmar. Daartoe realiseren we door: - bevordering van de Birmese universiteiten op het gebied van recht, het bedrijfsleven en de economie. - Juridische, bestuurlijke en economische adviezen aan Birmese ambtenaren, in het bijzonder van de vertegenwoordigers van het Parlement, van de uiterwaarden, de handel en het ministerie van Justitie. - Juridische, bestuurlijke en economische adviezen aan Duitse en internationale hulporganisaties en ontwikkeling verenigingen. - Wetenschappelijke uitwisseling tussen de Duitse en de Birmese advocaten, bedrijven en economen. - Uitvoering van juridische, zakelijke en economische gebeurtenissen en seminars. zie www.goled-myanmar.org/about/ 2. Doelgroep: De Brochure / Flyer moet aan de Duitse, mittelstndische internationale ttige industriële bedrijven die belang hebben bij het bevorderen van de vereniging worden aangepakt. Dergelijke bedrijven bevorderen van de ontwikkeling werk in Myanmar helemaal omdat ze draaide zich economisch voordeel (export, verkoop, uitbreiding etc.) hopen te verkrijgen.
Conceptuele formulering
1. Algemeen: Wij bentigen een brochure / flyer, die onze vereniging en onze Ttigkeit presenteert. 2. Inhoud: Omdat er nog niet onze vereniging zo lang moet een pagina over onze Ttigkeit, een ander te zijn over onze projecten (www.goled-Myanmar / projecten /). Op de eerste pagina van ons logo moet (zie bijlage) en onze volledige naam "Duitse Organisatie van de juridische en economische ontwikkeling - Myanmar eV" zijn. Op de laatste pagina zichtbaar moet zijn onze contactgegevens (www.goled-myanmar.org/kontakt/). Edit: We hebben besloten dat we graag willen naast Page 3 ook aanwezig (zie onze projecten) "Onze evenementen". De tekst moet hierfr ungefhr luid dus: "We houden in bepaalde Zeitabstnden in binnen- en buitenland seminars over" Hoe te beleggen in Myanmar - Een gids met notities over de kansen en risico's "(tekst heeft niet 1: 1 overgenomen en moet worden verbeterd ) We hutten ook op de flyer als merkt op dat een Broerffnung in Yangon is gepland in 2013. 3. Ontwerp :. Het ontwerp moet minimalistisch en op onze homepage zijn (www.goled-myanmar.org) (a Bichen) annhern . Flyeralarm Zoals indeling hadden we DL, ingevoerd, maar in landscape-modus (vouw ​​aan de korte kant) Echter, andere suggesties zijn ook welkom, maar 4 pagina houden we voor een goede: Hier, moet een ander lettertype worden gekozen 4. Format ... zijn voor de DIN lang formaat op haar website (http://www.flyeralarm.com/sheets/de/falt_dlanglang_mass.pdf) de Mae geleden. Daarnaast hebben we winterkoninkje Over .psd blij dus we kunnen de tekst naar eigen inzicht aan te passen.

designonclick.com is een eenvoudig, snel en risikoloos alternatief voor een professioneel logo-design aan een betaalbare prijs.
Meer informatie over Flyer ontwerp

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen?

Wij adviseren u graag via een telefonisch gesprek

+49 (0)911-13136893

Maandag - Vrijdag, 9.00 - 17.00 uur

Schrijf ons of zoek hier meer informatie: