Nieuw logo voor een school
Winnaar-design van mang gon

Nieuw logo voor een school

Voor een prijzengeld van 705€ werden 278 ontwerpvoorstellen van 38 ontwerpers ingediend.

Meer informatie over Merk Identiteit

U zoekt een individueel logo-ontwerp, webdesign, visitekaartje of flyer?

Start uw eigen ontwerpwedstrijd op designonclick.com en ontvang talloze ontwerpvoorstellen van onze ontwerpers.

Meer weten? Zo werkt het

Meer ontwerpen uit deze wedstrijdDeze korte briefing werd door de opdrachtgever geschreven:

doelgroep
De Johann-Philipp-Reis-Schule is de kaufmnnische de school binnen het beroepsonderwijs centrum in Weinheim. Het omvat vijf soorten scholen: Vocational School of Economics, Berufskolleg 1 en 2, Kaufmnnische vakschool en 3-jhriges Wirtschaftsgymnasium. In de kaufmnnischen vakschool zijn de beroepen Brokaufmann / vrouw of / -frau fr Bromanagement, retail / -frau, / aangeboden industriële clerk / assistenten en verkopers in de detailhandel. Het college heeft 42 leerkrachten die momenteel leren een totaal van ongeveer 630 leerlingen en Schlerinnen. De Schlerinnen en leerlingen bevinden zich meestal in de leeftijdsgroep 16-20 jaar. Algemeen entree hoger onderwijs of gemiddeld niveau van het onderwijs - ongeacht wat de graden op zoek Schlerinnen en leerlingen of die onze type school zij bijwonen: ons profiel professional is de specialist 'economie'. Het logo moet aantrekkelijk volgende Schlern en leraren ook tegenover ouders en externe partners zoals de Kamer van Koophandel en bedrijven.
Conceptuele formulering
Het nieuwe logo zal moeten werken in kleur en zw / w! Toen hem werd gevraagd wat we verbinden met onze school zullen worden beantwoord: - cultuur, maar zwakker gewogen - focus op business, sterker gewogen - Communicatie - Levenslang leren - de naamgever Johann Philipp Reis - het bedrijfsleven is algemeen onderwijs enige economie is te weinig - economie

designonclick.com is een eenvoudig, snel en risikoloos alternatief voor een professioneel logo-design aan een betaalbare prijs.
Meer informatie over Merk Identiteit

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen?

Wij adviseren u graag via een telefonisch gesprek

+49 (0)911-13136893

Maandag - Vrijdag, 9.00 - 17.00 uur

Schrijf ons of zoek hier meer informatie: