Sinclairs Afrika
Winnaar-design van mang gon

Sinclairs Afrika

Voor een prijzengeld van 175€ werden 55 ontwerpvoorstellen van 12 ontwerpers ingediend.

Meer informatie over Logo ontwerp

U zoekt een individueel logo-ontwerp, webdesign, visitekaartje of flyer?

Start uw eigen ontwerpwedstrijd op designonclick.com en ontvang talloze ontwerpvoorstellen van onze ontwerpers.

Meer weten? Zo werkt het

Meer ontwerpen uit deze wedstrijdDeze korte briefing werd door de opdrachtgever geschreven:

doelgroep
\ 'Sinclair's Africa \' is een touroperator met een focus op reizen in sdliche en HEERLIJK Afrika (Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Tanzania, Kenia, etc) met de gebieden 1. Individuele reis 2. Adventure Travel 3. Luxury Travel 4. Thema Travel Wij bieden pre-gecompileerde reizen aan direct log-on, en de aanpassing van eventuele reis en de individuele uitwerking van hun reis gem van de klant. De doelgroepen zijn ongeveer student paar gezinnen om actieve senioren alle groepen en in alle prijssegmenten - met uitzondering van de lage kosten, last minute, ultra-goedkope etc. als we spreken geen massatoerisme (!).
Conceptuele formulering
Het logo moet ook de naam "Sinclair's Africa" ​​en een giraffe (geheel of gedeeltelijk) in de kern. De kleuren zijn niet opzichtig speciale plaats vergelijkbaar met Erdtne. Een voor de hand liggende winterkoninkje de Kleuren van de Giraf. Het logo kan een contrast van moderne bijvoorbeeld duidelijke blokletters en / of cursief in combinatie met de giraffe (abstract of gedetailleerd) zijn, moet zeker weerspiegelen de Exklusivittscharakter evenals het avontuur karakter. Dit wordt gevolgd door eventueel Auftrge voor visitekaartjes, briefpapier en webdesign.

designonclick.com is een eenvoudig, snel en risikoloos alternatief voor een professioneel logo-design aan een betaalbare prijs.
Meer informatie over Logo ontwerp

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen?

Wij adviseren u graag via een telefonisch gesprek

+49 (0)911-13136893

Maandag - Vrijdag, 9.00 - 17.00 uur

Schrijf ons of zoek hier meer informatie: