Logodesign: productlijn voor Griekse bio-producten
Winnaar-design van mldesign

Logodesign: productlijn voor Griekse bio-producten

Voor een prijzengeld van 215€ werden 408 ontwerpvoorstellen van 32 ontwerpers ingediend.

Meer informatie over Logo ontwerp

U zoekt een individueel logo-ontwerp, webdesign, visitekaartje of flyer?

Start uw eigen ontwerpwedstrijd op designonclick.com en ontvang talloze ontwerpvoorstellen van onze ontwerpers.

Meer weten? Zo werkt het

Meer ontwerpen uit deze wedstrijdDeze korte briefing werd door de opdrachtgever geschreven:

doelgroep
We zijn een klein bedrijf met het doel om biologische producten, geteeld en geproduceerd in Griekenland, tot markten en particulieren te leveren buiten de grenzen van Griekenland. Onze belangrijkste markt (althans in het begin) wordt bio / biologische winkels en particuliere klanten in Zwitserland. We momenteel produceren en verpakken van olijfolie, sinaasappelen en mandarijnen. Onze velden zijn gelegen in de oostkust van Peloponnesos / Griekenland, een van de rijkste agrarische gebieden in het land. Het gebied is ook rijk historisch en archeologisch belang (god tempels, ruïnes, sightseeing sites). Meer informatie kunt u vinden op onze homepage: www.bio-greece.com De naam van onze productlijn, Anyfion duidt het dorp waar de producenten familie woont en werkt, in de buurt van het gebied met de velden. De productlijn, oorspronkelijk bedoeld voor olijfolie, sinaasappelen, mandarijnen, kan later worden uitgebreid naar biologische wijn en andere mediterrane groenten en fruit.
Conceptuele formulering
We zouden graag de volgende punten benadrukken: Biologische producten Exclusieve producten (bijvoorbeeld kleine hoeveelheden, van goede kwaliteit, respectievelijk prijzen) Aansluiting op de oorsprong van de producten Wij konden ook iets als stel een vast en een variabel deel van het etiket, bijvoorbeeld Anyfion sinaasappelen, Anyfion olijfolie en dergelijke. Maar gelieve te denken uit de doos!

designonclick.com is een eenvoudig, snel en risikoloos alternatief voor een professioneel logo-design aan een betaalbare prijs.
Meer informatie over Logo ontwerp

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen?

Wij adviseren u graag via een telefonisch gesprek

+49 (0)911-13136893

Maandag - Vrijdag, 9.00 - 17.00 uur

Schrijf ons of zoek hier meer informatie: