Tassen
Winnaar-design van kraskosha

Tassen

Voor een prijzengeld van 336€ werden 140 ontwerpvoorstellen van 14 ontwerpers ingediend.

Meer informatie over Logo ontwerp

U zoekt een individueel logo-ontwerp, webdesign, visitekaartje of flyer?

Start uw eigen ontwerpwedstrijd op designonclick.com en ontvang talloze ontwerpvoorstellen van onze ontwerpers.

Meer weten? Zo werkt het

Meer ontwerpen uit deze wedstrijdDeze korte briefing werd door de opdrachtgever geschreven:

doelgroep
Onze doelgroep is multi-layered. Jongeren die hun auto te ontwerpen met grote wielen. Oudere generaties breng uw auto voor inspectie. Ook al het vuurwerk voor New Year's te kopen. 75% maar Mnnliche klanten met luxe Ansprchen en gevoel voor de kwaliteit van producten en diensten.
Conceptuele formulering
We bentigen een nieuw modern logo voor ons bedrijf. Het resultaat zijn we de autosport als "Borse Motorsport" met Fahrzeugzubehr fr. Later hebben we voertuigen voor oplopende en herbouwd concurrentie. By the way, hebben we Nieuwjaar vuurwerk verkocht. Wij zijn gespecialiseerd in banden, strengen en racebanden. In de tussentijd, de "Motorsport divisie" opgehouden bijna gnzlich te bestaan ​​en workshop bediening wordt meer veranderd kanten op de "normale" auto service. Banden en wielen (velgen), wij natuurlijk blijven bieden. Ook het vuurwerk. We hebben momenteel een logo dat herinnert ons heel sterk op onze motorsport geschiedenis. We willen verknpfen een neutrale "logo" met de naam "Borse". Er moet echter niet duidelijk wijzen op auto service, banden, velgen (velgen) of vuurwerk. Het moet eerder neutraal en worden eigenstndig zijn. Misschien kan er een "verborgen" Onder verwijzing naar de 3 Hauptsulen (service, banden wielen, vuurwerk). Maar niet zo veel dat wanneer bijvoorbeeld wegfllt het vuurwerk het logo in twijfel. Het is ook bentigt fr briefpapier, visitekaartjes en webapplicaties.

designonclick.com is een eenvoudig, snel en risikoloos alternatief voor een professioneel logo-design aan een betaalbare prijs.
Meer informatie over Logo ontwerp

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen?

Wij adviseren u graag via een telefonisch gesprek

+49 (0)911-13136893

Maandag - Vrijdag, 9.00 - 17.00 uur

Schrijf ons of zoek hier meer informatie: