verified 60.400 succesvolle projecten

Zo verloopt een ontwerpproject op designonclick.nl

Briefing opstellen en prijzengeld vastleggen

Briefing opstellen en prijzengeld vastleggen

In een korte briefing beschrijft u nauwkeurig de ontwerpopdracht en legt u het prijzengeld vast. Wij delen u mee hoeveel ontwerpen verwacht kunnen worden voor het door u vastgelegde prijzengeld. Op verzoek ontvangt uw project een geheimhoudingsovereenkomst waardoor het niet gevonden kan worden in de zoekmachines van Google & Co. Een wedstrijd heeft, afhankelijk van de categorie, een looptijd van 7 tot 10 dagen en kan gratis worden verlengd.


Ontwerpers dienen suggesties in, u geeft feedback

De talrijke professionele ontwerpers van onze 98.700 tellende community concurreren vervolgens om uw opdracht en dienen hun ontwerpvoorstellen in. U geeft daarbij feedback in de vorm van sterren (1=slecht, 5=perfect) en tekstuele opmerkingen. Zo kunnen ontwerpers hun ontwerpen verbeteren en bijschroeven totdat het gewenste resultaat bereikt wordt. Gemiddeld ontvangt een project 94 ontwerpvoorstellen!

Ontwerpers dienen suggesties in, u geeft feedback

Winnaar nomineren en data ontvangen

Winnaar nomineren en data ontvangen

Na afloop van het project kiest u uw favoriete ontwerp uit en ontvangt u alle benodigde bestanden veilig via het platform. Het project is volledig afgerond na uw eindbevestiging, pas dan wordt het prijzengeld overgedragen aan de designer van het gewonnen ontwerp. Vindt u niets dat u bevalt dan wordt uw prijzengeld terugbetaald.

Nu mijn project starten

Verder werken per Directe Opdracht

U kunt te allen tijde vervolgopdrachten toekennen aan individuele ontwerpers uit onze community. Het maakt niet uit of u de ontwerper heeft leren kennen uit voorbijgaande wedstrijden of de ontwerper onder uw aandacht is gekomen door referenties. Beschrijf aan de ontwerper de gewenste dienstverlening en u ontvangt van ons een bindende overeenkomst. De afhandeling van een directe opdracht verloopt geheel via het platform van designonclick.com.

Verder werken per Directe Opdracht


Uw voordelen in een overzicht
  • Gevarieerd: gemiddeld 94 ontwerpvoorstellen
  • Geen risico: bevalt u geen enkel ontwerp, dan krijgt u uw prijzengeld terug
  • Voordelig: logo-ontwerp vanaf 199 €, webdesign vanaf 409 €, naamgeving vanaf 139 € naar het prijsoverzicht
  • Snel: in slechts 7 dagen naar een nieuw project
Nu mijn project starten
hoe het werkt - 2 min video
Video

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen?

Wij adviseren u graag via een telefonisch gesprek

+49 (0)911-13136893


Maandag - Donderdag:

09:00-17:00

Vrijdag:

09:00-15:30


Schrijf ons of zoek hier meer informatie: