Over designonclick.com

Team

designonclick.com is één van de grotere marktplaatsen voor grafisch design. Sinds 2008 brengen wij ontwerpers en opdrachtgevers met elkaar in contact. Ons doel daarbij is steeds het perfecte ontwerp te vinden voor u!

designonclick.com is een online marktplaats voor designprojecten die vennootschappen en ontwerpers via het ‘Crowdsourcing’-principe met elkaar in verbinding brengt.

Meer als 36.300 klanten hebben reeds projecten voor logo en flyer-ontwerp, webdesign, naamgeving, enz. uitbesteedt aan de internationale designer-community. Duizenden creatieve designers nemen deel aan onze talrijke wedstrijden waarbij ze proberen met hun ontwerp de prijzenpot te pakken.

De in 2008 opgerichte onderneming, gevestigd in Nürnberg, is o.a. beloond met de IHK-Stichting Award. Ondertussen is het platform van designonclick.com ook in de Engelse, Spaanse, Franse en Nederlandse taal online.


Het team

Michael
Michael Kubens
Stichter, "De marketing-kerel"

"Online marketing, ondernemingsschap en bootstrapping zijn mijn favoriete onderwerpen. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe ideeën en verbeteringen voor het platform."

Eugen
Eugen Sobolewski
Stichter, "De programmeur"

"Hier met die nieuwe features! Ik ben verantwoordelijk voor het technische gedeelte en ontwikkel ons platform steeds verder. Uiteindelijk krijg ik alle Bugs eruit!"


Patrick
Patrick Karl
Support Guru

"Ik help u graag telefonisch, per chat of email verder. Daarnaast denk ik steeds mee na over het optimaliseren van onze processen."

Viktoria
Viktoria Grünwald
Support and Marketing

"I am happy to answer your questions on all channels and am currently developing my marketing skills."

Minh
Minh Trang Nguyen
Marketing

"I am responsible for our platform's content-marketing. Design, creativity and crowdsourcing are among my favourite topics."


Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen?

Wij adviseren u graag via een telefonisch gesprek

+49 (0)911-13136893

Maandag - Vrijdag, 9.00 - 17.00 uur

Schrijf ons of zoek hier meer informatie: