Hoe kunnen wij u helpen?


Heeft u nog vragen?

Maandag - Vrijdag, 9.00 - 17.00 uur

Wij adviseren u graag via een telefonisch gesprek

+49 (0)911-13136893

E-mail contact

FAQ

Ik wil graag een ontwerp laten maken, maar wat gebeurt er als ik geen enkel ontwerp mooi vind?

U bent niet verplicht een ontwerp te kopen. Wanneer u geen enkel ontwerp mooi vindt, kunt u het project beëindigen zonder een winnaar aan te duiden. Indien u vooraf betaald hebt kunt u dit bedrag terug laten storten op uw rekening. Alleen wanneer ..

Hoeveel ontwerpen zal mijn project ontvangen?

Een heleboel! Gemiddeld worden meer dan 100 ontwerpvoorstellen ingediend voor een project. Voor de start van het project geven wij u tijdens de briefing een ruwe schatting over het aantal ontwerpen die u kunt verwachten in de door u gekozen catego..

Hoe werkt de Prijzengeld-Terug-Garantie?

Op designonclick.nl heeft u een 100% prijzengeld-terug-garantie bij projecten met aanbetaling. Bent u over geen enkel ontwerp tevreden, dan ontvangt u het vooruitbetaalde bedrag volledig terug. Aan het einde van het project moet u daarvoor het vol..

Hoe werkt designonclick.nl?

designonclick.nl is een platform voor ontwerpprojecten dat bezet wordt door een grote community van ontwerpers en opdrachtgevers. Vooral starters en kleinere bedrijven gebruiken onze diensten om professionele ontwerpen snel en voordelig te verkrij..

Welke betalingsmethoden staan mij ter beschikking?

U kunt voor uw project met de volgende betalingsmethoden betalen: Overschrijving IDeal Paypal Kredietkaart (Visa of Mastercard)

Wanneer en hoe betaal ik het prijzengeld aan de ontwerper?

U heeft verschillende mogelijkheden m.b.t hoe en wanneer het prijzengeld uitbetaalt wordt aan de ontwerper. Wij adviseren het prijzengeld voor de start van het project direct te betalen d.m.v. een aanbetaling. De ervaring leert ons dat ontwerpers ..

Kan ik ook bestanden uploaden?

Uiteraard kunt u ook bestanden toevoegen aan uw briefing. Klik hiervoor bij de onderste rand van de briefing-pagina op "aanvullende informatie en bestanden". U kunt maximaal 10 bestanden uploaden en ook tijdens de looptijd van het project nog best..

De bestandsformaten

Op designonclick.nl wordt een logo altijd geleverd in vier formaten door de gewonnen ontwerper. Dit zou in principe aan de behoeften moeten voldoen. Wenst u echter een ander formaat, dan kunt u dit aangeven in uw briefing. Standaard vector-formaat..

Het verschil tussen Standaard Projecten, Privé Projecten en Elite Projecten

Standaard (Publicatiekosten 29€) Een standaard project is vindbaar in de zoekmachines. Bovendien kan het openlijk bekeken worden door de ontwerpers en wordt het na afloop getoond tussen de "voorbeeld projecten". Het project kan altijd worden veran..

Deelname van ontwerpers verhogen

Er zijn verschillende manieren om uw project onder de aandacht te brengen van ontwerpers. 1. Ontwerpers uitnodigen: Kies uw favorieten uit de profielen van topontwerpers en breng uw project onder de aandacht van deze ontwerpers met de knop “uitnod..