Hoe kunnen wij u helpen?


Heeft u nog vragen?

Maandag - Vrijdag, 9.00 - 17.00 uur

Wij adviseren u graag via een telefonisch gesprek

+49 (0)911-13136893

E-mail contact

Wanneer en hoe betaal ik het prijzengeld aan de ontwerper?

U heeft verschillende mogelijkheden m.b.t hoe en wanneer het prijzengeld uitbetaalt wordt aan de ontwerper. Wij adviseren het prijzengeld voor de start van het project direct te betalen d.m.v. een aanbetaling. De ervaring leert ons dat ontwerpers zo vaker bereid zijn om deel te nemen aan een project. De maximale bereidheid tot deelname bereikt u wanneer u kiest voor gegarandeerd prijzengeld, wat inhoudt dat u het prijzengeld door aanbetaling betaalt en afziet van de prijzengeld-terug-garantie. Hier vindt u een gedetailleerde beschrijving van alle mogelijkheiden:

1. Prijzengeld met aanbetaling - Prijzengeld-Terug-Garantie

Geef de ontwerpers de indruk dat u vertrouwen in ze heeft en u het project serieus neemt. 

2. Prijzengeld met aanbetaling - gegarandeerd prijzengeld (20 € korting op publicatiekosten)

Bij deze mogelijkheid bent u als opdrachtgever verplicht een winnaar aan te wijzen. Bent u over geen enkel ontwerp tevreden, dan zal het prijzengeld over alle deelnemende ontwerpers gelijk verdeeld worden.

Wat zijn de voordelen?

Met een gegarandeerd prijzengeld verhoogt u uw kansen om sneller een passend ontwerp te verkrijgen. Bovendien is het garanderen van het prijzengeld een teken dat de klant serieus is en vertrouwen heeft in het werk van de ontwerpers van designonclick.nl. Vergeleken met projecten waarbij het prijzengeld later wordt betaald, nemen hieraan meer ontwerpers deel. Dit verhoogt de kans om zo snel mogelijk het perfecte passende ontwerp te vinden.

Kan het prijzengeld ook op een later tijdstip nog worden gegarandeerd?

Het prijzengeld kan ook op een later tijdstip nog gegarandeerd worden. Hierbij geldt wel de voorwaarde dat u het prijzengeld al per aanbetaling overgemaakt heeft. Om het prijzengeld tijdens de looptijd van het project te garanderen, klikt u als opdrachtgever in het projectoverzicht op de groene knop “Meer deelname aan mijn project”. Op de volgende pagina ziet u in een overzicht verschillende mogelijkheden, om het project aantrekkelijker te maken voor ontwerpers. Kies hier voor “gegarandeerd prijzengeld”. Alle overige stappen worden snel en uitvoerig op de pagina beschreven.