Hoe kunnen wij u helpen?


Heeft u nog vragen?

Maandag - Vrijdag, 9.00 - 17.00 uur

Wij adviseren u graag via een telefonisch gesprek

+49 (0)911-13136893

E-mail contact

Directe Opdrachten

Gelieve hiervoor naar de profielpagina van de gewenste ontwerper te gaan en te klikken op de knop" Voorstelverzoek voor Directe Opdracht". Beschrijf de benodigde diensten zo nauwkeurig mogelijk in het bestelformulier, doe een prijsvoorstel  en bereid eventuele benodigde werkzaamheden voor. U ontvangt vervolgens een aanbod van de ontwerper. Dit aanbod moet door u bevestigd worden. De betaling van de dienstverlener gebeurt via designonclick.nl, het overeengekomen prijzengeld zal pas na een succesvolle voltooiing van het project en uw toezegging worden uitbetaald. Met een Directe Opdracht huurt u een bepaalde ontwerper uit de Community in voor een bepaalde prestatie. Directe Opdrachten zijn ideaal voor projecten waarbij u al een duidelijk idee heeft van het gewenste eindresultaat of u een dienstverlener die u bevalt wilt laten werken aan uw opdracht. Directe Opdrachten worden vaak ook toegekend als aansluitende opdracht na een wedstrijd.

Uw voordelen:

 

  • Snelheid: vaak ontvangt u al binnen enkele uren een aanbod en kunt u direct aan het project beginnen.
  • Veilige uitvoering voor beide partijen: de ontwerper begint aan het project te werken van zodra het overeengekomen bedrag overgemaakt werd aan designonclick.nl. De uitbetaling wordt echter pas uitgevoerd wanneer de opdrachtgever de ontvangst bevestigd van het overeengekomen werk.
  • Gegevensbeveiliging:  de gegevens van uw ontwerp worden volledig beveiligd bewaard op onze site, waar u deze ten alle tijde kunt bekijken.