Drachenkinder zoek draken sterke Logo
Winnaar-design van mang gon

Drachenkinder zoek draken sterke Logo

Voor een prijzengeld van 200€ werden 24 ontwerpvoorstellen van 5 ontwerpers ingediend.

Meer informatie over Logo ontwerp

U zoekt een individueel logo-ontwerp, webdesign, visitekaartje of flyer?

Start uw eigen ontwerpwedstrijd op designonclick.com en ontvang talloze ontwerpvoorstellen van onze ontwerpers.

Meer weten? Zo werkt het

Meer ontwerpen uit deze wedstrijdDeze korte briefing werd door de opdrachtgever geschreven:

doelgroep
Ik ben instructeur voor baby- en kinderkleding massage cursussen, dragen overleg te bieden en ben als een doula (vrouw die heeft zelfs geboren kinderen en ondersteund andere vrouwen in het kraambed en begeleid) TTIG. Daarnaast werk ik als natuurgeneeskundige in diverse natuurgeneeskundige gebieden in een praktijk die wordt bezocht door families ooit gedraaid. Ik heb een veel belang aan de ouder-kind binding en untersttzen ouders in hun bevoegdheid te versterken. In mijn cursussen zullen een kalme, vertrouwen en ontspannen sfeer.
Conceptuele formulering
Ik wil een logo (merknaam en logo), die de naam "Dragon Kinderen" en een draak met kind bevat. Schn Ik fnde toen de draak verstrengeld voorbeeld met de staart een ei zou uit kijkt uit het draakje of bergeht het beeld in het logo. De draak zal worden gehouden in Grntnen (misschien met een enkele kleuraccenten), het lettertype te behagen zwart. Vraag ik wil een draak, die herkenbaar is als mythische wezens - neem geen kitscherige schattig Illustraties Logo! Mir is hier belangrijk dat de draak niet te eng te kijken, want mijn belangrijkste klanten zijn gezinnen en kleine kinderen. Dehalb zou optimaal zijn als het beeld van de band tussen ouder en kind zou brengen - de draak en zijn kind moet dus kijk op. Ik kijk ernaar uit om veel creatieve suggesties! Hartelijk dank!

designonclick.com is een eenvoudig, snel en risikoloos alternatief voor een professioneel logo-design aan een betaalbare prijs.
Meer informatie over Logo ontwerp

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen?

Wij adviseren u graag via een telefonisch gesprek

+49 (0)911-13136893

Maandag - Vrijdag, 9.00 - 17.00 uur

Schrijf ons of zoek hier meer informatie: