Illustratie fr Ebook Cover (Ernhrung, Training, Erholung, Psychologie)
Winnaar-design van volfdrag

Illustratie fr Ebook Cover (Ernhrung, Training, Erholung, Psychologie)

Voor een prijzengeld van 210€ werden 32 ontwerpvoorstellen van 10 ontwerpers ingediend.

Meer informatie over Boek & E-book omslag

U zoekt een individueel logo-ontwerp, webdesign, visitekaartje of flyer?

Start uw eigen ontwerpwedstrijd op designonclick.com en ontvang talloze ontwerpvoorstellen van onze ontwerpers.

Meer weten? Zo werkt het

Meer ontwerpen uit deze wedstrijdDeze korte briefing werd door de opdrachtgever geschreven:

doelgroep
Wij opereren de site fitness-experts.de en omgaan met de problematiek van de spieropbouw, gewichtsverlies, fitness en gezondheid. Wij leggen veel nadruk op gedegen informatie gesttzt door de wetenschap en dus onderscheiden van de gebruikelijke fitness marketing jungle.
Conceptuele formulering
We brengen een nieuwe ebook op het punt en bentigen DAFR een cover. Om precies te zijn, bentigen wij slechts een illustratie die is eingefgt in een bestaand hoesontwerp. De inhoud van dit boek draait om een ​​gezonde levensstijl, of zoals wij het noemen: de Fitness Lifestyle Experts. Het resultaat wordt eingefgt in het deksel, die erg lijken op dit zal zijn: http://fitness-experts.de/downloads/Preview_Die_High_Speed_Diaet-fitness-experts.de.pdf - Zeg het evenwicht scherm wordt verwijderd en vervangen door de data van uw afbeelding. Je moet niet trekken over de gehele breedte is. Square, centraal gelegen we kogel Kunnen we ook voorstellen. De afbeelding moet iets geheel, bestaande uit 4 delen representeren. Het geheel is de FE lifestyle. De 4 delen waaruit het is samengesteld, is de voeding, training, recreatie en psychologie. Over het algemeen, het moet niet te speels handelen en plaats geven een professionele indruk. We wnschen een visuele weergave van de mazen van deze vier componenten. De afzonderlijke elementen moeten grafisch worden weergegeven, niet in de vorm van tekst. Gebruik Abstract graphics, geen foto's van mensen. Voorbeelden kogel Kon fruit, groenten, mager vlees (voeding), een bewegend Mnnchen (Sport), slapen, natuur (recreatie), zijn een brein (psychologie). De enige suggestie die niet exact heeft onder deze elementen. Het eindproduct moet voor ons als een PSD-bestand naar Verfgung worden verstrekt. We beantwoorden graag Rckfragen of leiden gegevens nauwkeuriger.

designonclick.com is een eenvoudig, snel en risikoloos alternatief voor een professioneel logo-design aan een betaalbare prijs.
Meer informatie over Boek & E-book omslag

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen?

Wij adviseren u graag via een telefonisch gesprek

+49 (0)911-13136893

Maandag - Vrijdag, 9.00 - 17.00 uur

Schrijf ons of zoek hier meer informatie: