der-kaffeespeicher.de
Winnaar-design van NeueSchlichtheit

der-kaffeespeicher.de

Voor een prijzengeld van 300€ werden 100 ontwerpvoorstellen van 17 ontwerpers ingediend.

Meer informatie over Logo ontwerp

U zoekt een individueel logo-ontwerp, webdesign, visitekaartje of flyer?

Start uw eigen ontwerpwedstrijd op designonclick.com en ontvang talloze ontwerpvoorstellen van onze ontwerpers.

Meer weten? Zo werkt het

Meer ontwerpen uit deze wedstrijdDeze korte briefing werd door de opdrachtgever geschreven:

doelgroep
Het aanbod is gericht op mnnliche en vrouwelijke koffie kenners mchten niet de kwaliteit koffie betaalbare cafeïne junkies betrekking hebben. Onze klant drinkt koffie fr gewhnlich ofwel bij Starbucks of een klassieke koffiehuis en verschilt alleen in Notfllen op automaten koffie uit. Hij stelt zich soms regelmatig koffie wordt ook aandacht besteed aan het preparaat weloverwogen keuze koffie naast de keuze van de feitelijke koffiesoort. Het wordt meestal gevormd, online-savvy, tussen de 25 en 40 jaar oud zijn en een groot deel van zijn inkomen voor lifestyle-elementen.
Conceptuele formulering
Onder het motto Premium koffie voor iedereen! willen we met onze trading platform der-kaffeespeicher.de kwaliteit koffiebonen voorwaarden preisgnstigen bieden en een gemeenschap te bevorderen rond het thema van het drinken van koffie. De focus ligt op hoogwaardige koffie ervaring als een kalmerende invloed in het hectische leven van alledag van onze hectische maatschappij. Voor de trading platform beschreven we bentigen een einprgsames logo en een kleurenschema met 2-3 primaire en 4-5 variant kleuren. Naast de hier geadverteerd taken in de komende weken ook onze website, evenals een verpakking ontwerp moet worden georganiseerd. We zijn blij om deze mchten werk direct met de winnaar van onze tedere blijven! Een gebruik voor referentie van eigen creatie zoals we het eens natuurlijk.

designonclick.com is een eenvoudig, snel en risikoloos alternatief voor een professioneel logo-design aan een betaalbare prijs.
Meer informatie over Logo ontwerp

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen?

Wij adviseren u graag via een telefonisch gesprek

+49 (0)911-13136893

Maandag - Vrijdag, 9.00 - 17.00 uur

Schrijf ons of zoek hier meer informatie: