Logo fr Projekt in der Gastronomiebranche
Winnaar-design van Sashpictures

Logo fr Projekt in der Gastronomiebranche

Voor een prijzengeld van 200€ werden 112 ontwerpvoorstellen van 22 ontwerpers ingediend.

Meer informatie over Logo ontwerp

U zoekt een individueel logo-ontwerp, webdesign, visitekaartje of flyer?

Start uw eigen ontwerpwedstrijd op designonclick.com en ontvang talloze ontwerpvoorstellen van onze ontwerpers.

Meer weten? Zo werkt het

Meer ontwerpen uit deze wedstrijdDeze korte briefing werd door de opdrachtgever geschreven:

doelgroep
De snack Connection: top producten voor de horeca. In de snackbar Connection fabrikanten en leveranciers van catering te organiseren om gezamenlijk kwantitatieve, maar ook kwalitatieve doelen na te streven. Content we zijn met onze marketing concepten op inventiviteit en op heldere, het winnen van Botschaften.Zielgruppenausrichtung de snack Connection a. Klant doelgroep van partners de snack Connection winkelketen-snack-georiënteerde keuken, Bckereifilialisten, restaurantketens, tankstation exploitanten, hotelketens, recreatie en event catering, etc. b. Als partner met een sterke focus op de producenten doelgroep, gebakken producten, spreads, convenience producten, verpakkingen, accessoires, snack technologie, presentatie, koffie, software, geluid, Snack consultant Planungsbro, winkel monteurs, Grohndler meer.
Conceptuele formulering
Is voorzien van de naam en de visuele identiteit van Snack Connection moet hebben: -visually en inhoud aan de Aansluiting / verbinding worden weergegeven -ansprechend -Individually -Moderne Emotionele Verschijning: - professionele - innovatieve - hoge kwaliteit (niet nobel) - dynamisch Markenpersnlichkeit: - sympathieke - met succes - een betrouwbare gelieve niet te dicht bij onze Gastrolution Logo. Zie Bijlage. Het gebruik van het logo: websites, social media portals (ook op de smartphone gemakkelijk herkenbaar), reclame (billboards, afdrukken), brochures, flyers etc., maar ook grerer formaten (beurzen) kleur specificaties: -Erdige, romige kleuren, beige, bruin, oranje, blackberry of Lindgrn -Geen standaard blauwe -Red etc. (zoals afstudeerders) -Geen heldere kleuren: roze, neon o ..

designonclick.com is een eenvoudig, snel en risikoloos alternatief voor een professioneel logo-design aan een betaalbare prijs.
Meer informatie over Logo ontwerp

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen?

Wij adviseren u graag via een telefonisch gesprek

+49 (0)911-13136893

Maandag - Vrijdag, 9.00 - 17.00 uur

Schrijf ons of zoek hier meer informatie: