Logo voor nieuwe Internet-platform bedrijf
Winnaar-design van ZEL

Logo voor nieuwe Internet-platform bedrijf

Voor een prijzengeld van 220€ werden 146 ontwerpvoorstellen van 21 ontwerpers ingediend.

Meer informatie over Logo ontwerp

U zoekt een individueel logo-ontwerp, webdesign, visitekaartje of flyer?

Start uw eigen ontwerpwedstrijd op designonclick.com en ontvang talloze ontwerpvoorstellen van onze ontwerpers.

Meer weten? Zo werkt het

Meer ontwerpen uit deze wedstrijdDeze korte briefing werd door de opdrachtgever geschreven:

doelgroep
Het wordt verkocht aan een online platform, de Skipsse / tickets voor skigebieden in de Alpen (Oostenrijk, Duitsland, Italië, Zwitserland, Frankrijk). Doelgroep: Enerzijds online shoppers die willen kopen een skipas zijn handig, aan de andere kant, de wintersporten om de weg op te slaan naar de plek, ontdek nieuwe skigebieden en het gebruik van aanvullende diensten van het skigebied wilt. In aanvulling op de doelgroep van eindgebruikers (skiërs) zijn ook de partners, zodat de skigebieden moeten worden aangepakt! Belangrijkste selling point is natuurlijk de winter, maar ook de lift tickets worden aangeboden in de zomer.
Conceptuele formulering
We hebben een logo dat zowel het bedrijf en het platform vertegenwoordigt. Het moet brengen de volgende waarden: -) e-commerce -) gunstig winkelen -) Gemak / convenience -) Vrije tijd / Reizen -) Winter Sport / fun / poeder kleuren: alle in principe mogelijk, zou het natuurlijk aan te passen aan de hierboven beschreven waarden! Mogelijke motieven die kunnen worden geïnstalleerd: sneeuw, de winter, ski, snowboard, lift tracks, tickets, stoeltjeslift, gondel, bergen, andere ski-uitrusting (helm, bril, Stcke etc.)

designonclick.com is een eenvoudig, snel en risikoloos alternatief voor een professioneel logo-design aan een betaalbare prijs.
Meer informatie over Logo ontwerp

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen?

Wij adviseren u graag via een telefonisch gesprek

+49 (0)911-13136893

Maandag - Vrijdag, 9.00 - 17.00 uur

Schrijf ons of zoek hier meer informatie: