Accordeon-stijl fundiert-entscheiden.de
Winnaar-design van typokreativ

Accordeon-stijl fundiert-entscheiden.de

Voor een prijzengeld van 260€ werden 13 ontwerpvoorstellen van 5 ontwerpers ingediend.

Meer informatie over Ontwerp

U zoekt een individueel logo-ontwerp, webdesign, visitekaartje of flyer?

Start uw eigen ontwerpwedstrijd op designonclick.com en ontvang talloze ontwerpvoorstellen van onze ontwerpers.

Meer weten? Zo werkt het

Meer ontwerpen uit deze wedstrijd


Deze korte briefing werd door de opdrachtgever geschreven:

doelgroep
Fundiert-entscheiden.de om te dienen als tegenwicht voor de progressieve Entsachlichung en infantilisering gewichtige onderwerpen van discussie in de media en internet. Met behulp van een systematische gestructureerde presentatie van de geïnteresseerde lezer naar een gefundeerd overzicht van een politiek controversieel onderwerp in al zijn feitelijke aspecten worden onderwezen. Zelfs na Wrdigung de argumenten en bewijzen, het is niet het doel van fundiert-entscheiden.de tot een algemene gltigen afsluiting van de discussie vraag. Omdat fundiert-entscheiden.de is niet een platform voor inhoudelijke discussies, maar we zullen alleen de presentatie van alle inhoudelijke aspecten van de huidige stand van de discussie te onderzoeken. De doelgroep zijn multipliers en al politiek geïnteresseerde burgers.
Conceptuele formulering
In deze aanbesteding, een mageblicher en essentieel aspect van het ontwerp te worden geoptimaliseerd voor fundiert-entscheiden.de. Ons platform is momenteel gebaseerd op de MediaWiki, die moet blijven worden gehandhaafd. Het is dan ook niet gezocht technische implementatie, maar slechts opdracht gegeven voor een Designlsung. We hebben in onze uitgebreide discussievragen en intrekbare Aufzhlungen met verschillende dieptes schutbladen (zie foto in bijlage). Op soortgelijke, maar veel minder complexe vorm zijn die op en scharnierende z B op Interprsenzen van handelsblatt.com (Vb..: http://www.handelsblatt.com/finanzen/boerse-maerkte/anleihen/sechs-monats-papiere-italien-mischt-den-kapitalmarkt-auf/7703904.html) . of http://www.spiegel.de om te zien. We zijn op zoek naar een makkelijk te bedienen en visueel aantrekkelijk Designlsung dat standpunt, gevolgen, vouchers enz mglichst bersichtlich vertegenwoordigt Voor een beter begrip en als een kleine aanwijzing voor verdere overwegingen is een blik op onze die van het heden, niet geschikt ontwerp zeker nuttig als een voorbeeld :. Het ontwikkelen http://www.fundiert-entscheiden.de/index.php/Bahnprivatisierung een slimme en intuïtieve ontwerp, moet je naar de structuur en samenstelling van fundiert-entscheiden.de weten Daarom vragen we om een ​​snelle blik op onze Internetprsenz. De bersichtlichkeit moet worden gewhrleistet zowel gevouwen en met gevouwen teksten in diverse nesten. Het is de gebruiker in elk nesten mglichst berlassen of individuele teksten ingeschakeld individueel of blijven worden geëxpandeerd. Bovendien moet zijn om de afzonderlijke standpunten duidelijk zichtbaar van elkaar te onderscheiden, hetzij door lijnen, kaders, afstanden genoemd, kleuren of andere ontwerpelementen creatieve we willen geen limiet. Op dit punt willen we er ook op wijzen dat het ontwerp moet niet alleen worden uitsluitend gebruikt op de hoofdpagina van een discussie vraag, maar we willen het ontwerp technisch aan..

designonclick.com is een eenvoudig, snel en risikoloos alternatief voor een professioneel logo-design aan een betaalbare prijs.
Meer informatie over Ontwerp

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen?

Wij adviseren u graag via een telefonisch gesprek

+49 (0)911-13136893


Maandag - Donderdag:

09:00-17:00

Vrijdag:

09:00-15:30


Schrijf ons of zoek hier meer informatie: