Sociale Food Truck zoekt een logo
Winnaar-design van cschulz

Sociale Food Truck zoekt een logo

Voor een prijzengeld van 500€ werden 96 ontwerpvoorstellen van 19 ontwerpers ingediend.

Meer informatie over Logo ontwerp

U zoekt een individueel logo-ontwerp, webdesign, visitekaartje of flyer?

Start uw eigen ontwerpwedstrijd op designonclick.com en ontvang talloze ontwerpvoorstellen van onze ontwerpers.

Meer weten? Zo werkt het

Meer ontwerpen uit deze wedstrijdDeze korte briefing werd door de opdrachtgever geschreven:

doelgroep
We willen een eten truck te bedienen, waar het eten, die wordt verspreid lunch, gekookt door Flchtlingsmttern uit de hele wereld, of hun recepten. Voor dit doel is het voor elke koken een verhaal te geven video / blog post over hun geschiedenis. Eerste gesprekken deze werden gefhrt met de club Cucula.org en http://www.ueberdentellerrandkochen.de/ en het idee werd zeer goed ontvangen, want het is voor iedereen zou aanvullen. Onze doelgroep is maatschappelijk betrokken mensen Foodaffin zijn, in de eerste plaats uit Berlijn, maar het plan is om een ​​vrachtwagen in elk Greren stad, die door crowdfunding projecten moeten worden gefinancierd bieden.
Conceptuele formulering
Logo Gebruik: website, visitekaartjes, briefpapier, t-shirts, baseball cap, Kochschrzen en natuurlijk op een Food Truck Citroen Hy s.Bild. We denken 5 stillisierte Frauenkpfe ingericht om / op een ronde de wereld, geïnspireerd door de Olympische ringen of hnlichem soort karakter. En vaak in enigszins komische stijl, maar vestigden zich in de volwassen gebied, geen Wii Kpfe of hnliches. Motherskitchen.de is de belangrijkste worden .. de naam Mothers Kitchen ook beschikbaar in andere notaties / talen of anderszins verdeeld. We hebben geleerd om onze schaamte alleen hoeft alleen maar de naam van de toenmalige "Moederdag Kichen" moet worden geschreven en niet zoals we hebben eeuwenlang. Het logo moet dan worden geplaatst op een gele en / of rode achtergrond, door een sproeier of kwast. of alle documenten. > Food Truck zie foto, hier hebben we dachten dat de Seitenwnde en het dak.

designonclick.com is een eenvoudig, snel en risikoloos alternatief voor een professioneel logo-design aan een betaalbare prijs.
Meer informatie over Logo ontwerp

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen?

Wij adviseren u graag via een telefonisch gesprek

+49 (0)911-13136893

Maandag - Vrijdag, 9.00 - 17.00 uur

Schrijf ons of zoek hier meer informatie: