Volgers fr Pflanzset basilicum en bieslook
Winnaar-design van Favicon UiUx

Volgers fr Pflanzset basilicum en bieslook

Voor een prijzengeld van 130€ werden 35 ontwerpvoorstellen van 4 ontwerpers ingediend.

Meer informatie over Ontwerp

U zoekt een individueel logo-ontwerp, webdesign, visitekaartje of flyer?

Start uw eigen ontwerpwedstrijd op designonclick.com en ontvang talloze ontwerpvoorstellen van onze ontwerpers.

Meer weten? Zo werkt het

Meer ontwerpen uit deze wedstrijdDeze korte briefing werd door de opdrachtgever geschreven:

doelgroep
Het bedrijf biedt heerlijke Yoomig biologische delicatessen met nostalgische charme in WECK-glas. We verdelen onder andere organische gebak, biologische chocolade fondue en Biologische bakken mixen in de glazen (www.yoomig.de). De glazen worden aangepast met labels 4c op het deksel en de voorste. Aan de achterzijde zijn de ingrediënten en de verplichte wettelijke verklaringen, met inbegrip van bio / biologisch logo. Het ontwerp moet worden voor klanten die op zoek naar een leuke en niet alltgliches présent. Zakelijke klanten kunnen naar keuze zetten hun eigen logo met op het ontwerp. End klanten kunnen producten in onze winkel of in de detailhandel verwerven. Wij produceren onze producten exclusief in Duitsland en gebruik indien mogelijk lokale grondstoffen. Yoomig is Frderer van Slow Food Duitsland.
Conceptuele formulering
Voor een volgelingen in DIN A6 portret voor het planten sets zoeken wij een passende design. We willen de consument om meer duurzame consumptie en mchten dat onze taart potjes worden hergebruikt na gebruik aan te moedigen. Hierbij geven wij klanten bijvoorbeeld ook recepten voor het koken of bakken in glas. Daarnaast willen we met onze producten in kleine glazen fabriek sets bieden. Het idee: na consumptie van de inhoud, de installatie komt dus in de lege glas. In de eerste stap, hebben we de rassen van basilicum en bieslook. De Pflanzsset gelegen in een Papiertte inpakpapier. Naast Pflanzsensaat ook Erdquellscheiben en een kleine planten hout zijn opgenomen voor etikettering. De planten zijn in biologische kwaliteit. Op de voorkant van de 110 x 153 mm Anhngers de bijbehorende plant (basilicum of bieslook) worden in kaart gebracht en de bijbehorende installaties naam. Op de achterkant inhoud en instructies, bijvoorbeeld Saatset Basil Inhoud: Basilikumsaat, 2 Erdscheiben

designonclick.com is een eenvoudig, snel en risikoloos alternatief voor een professioneel logo-design aan een betaalbare prijs.
Meer informatie over Ontwerp

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen?

Wij adviseren u graag via een telefonisch gesprek

+49 (0)911-13136893

Maandag - Vrijdag, 9.00 - 17.00 uur

Schrijf ons of zoek hier meer informatie: