Dr.med.Katrin roest-individuele gezondheidszorg REDESIGN
Winnaar-design van MartinCa

Dr.med.Katrin roest-individuele gezondheidszorg REDESIGN

Voor een prijzengeld van 700€ werden 86 ontwerpvoorstellen van 5 ontwerpers ingediend.

Meer informatie over Webdesign

U zoekt een individueel logo-ontwerp, webdesign, visitekaartje of flyer?

Start uw eigen ontwerpwedstrijd op designonclick.com en ontvang talloze ontwerpvoorstellen van onze ontwerpers.

Meer weten? Zo werkt het

Meer ontwerpen uit deze wedstrijd



Deze korte briefing werd door de opdrachtgever geschreven:

doelgroep
Het is een privé-praktijk. Zo spreek ik tot het publiek met hherem inkomen. Bovendien, mijn patiënten meestal jonge, de gemiddelde leeftijd gekeerd tussen 20-45 jaar
Conceptuele formulering
Hallo ik zal in mei van dit jaar een praktijk voor manuele openen en osteopathische geneeskunde. Het is een eigen praktijk maar ook in de zelf-pay patiënten worden behandeld. Mijn professionele focus ligt op handmatige en osteopathie. Concreet kan dat hier worden vermeld: osteopathie, manuele geneeskunde / chiropractie, orthopedie conservatieve pijnbestrijding, sportgeneeskunde, acupunctuur, kinesiotaping en de algemene gezondheid / - en Ernhrungsberatung. Het belangrijkste is dat de individuele zorg van de patiënten, en ik neem mijn behandeling per veel tijd. Ik behandel zowel patiënten met acute of chronische aandoeningen, maar ook mensen die iets gezonder en energieker leven willen en mchten profiteren van een health check en een ausfhrlichen advies. Dit is een redesign: Vind bestaande website op: ik heb al begonnen te vullen de pagina's www.individuell-gesund.de Bezglich content. De categorieën van sites kunnen zo wil worden gehandhaafd, maar ik ben ook diesbezglich openen wanneer het gaat om suggesties. Beetje bij beetje zal ik de inhoud van de pagina's dagelijks te vullen. Afbeeldingen en grafisch materiaal zijn angehngt als bestanden en kan vrij worden gebruikt. Een foto van mezelf wordt alleen voordoen, omdat volgende week en zal worden voorgelegd. De gebruikte kleuren - in coördinatie met mijn Geschftsausstattung: 1. Schriften De woorden "Dr. med Katrin roest." Is in de Schrift Trajan Pro. De slogan "Individuele Health" is in de Schrift "Optima" gemaakt met een kleur waarde van 50% zwart. 2. CMYK waarden Braun: 45/45/53/12 Braun RGB: 142/132/117 Donkergrijs CMYK: 0/0/0/80 Donkergrijs RGB 51/51/51 lichtgrijs CMYK: 0/0/0 / 50 lichtgrijs RGB bereik: 128/128/128 is belangrijk voor mij een duidelijke, eenvoudige en harmonieus design. Het is een Jimdo website- dit moet ook worden gehandhaafd, zodat ik daarna selbststndig eenvoudig: wijzig de pagina's. Bezglich programmering zou dit ook moeten worden overg..

designonclick.com is een eenvoudig, snel en risikoloos alternatief voor een professioneel logo-design aan een betaalbare prijs.
Meer informatie over Webdesign

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen?

Wij adviseren u graag via een telefonisch gesprek

+49 (0)911-13136893


Maandag - Donderdag:

09:00-17:00

Vrijdag:

09:00-15:30


Schrijf ons of zoek hier meer informatie: