Bentigt online winkel voor petfood ontwerp
Winnaar-design van sandstrand

Bentigt online winkel voor petfood ontwerp

Voor een prijzengeld van 350€ werden 14 ontwerpvoorstellen van 4 ontwerpers ingediend.

Meer informatie over Webdesign

U zoekt een individueel logo-ontwerp, webdesign, visitekaartje of flyer?

Start uw eigen ontwerpwedstrijd op designonclick.com en ontvang talloze ontwerpvoorstellen van onze ontwerpers.

Meer weten? Zo werkt het

Meer ontwerpen uit deze wedstrijd

Deze korte briefing werd door de opdrachtgever geschreven:

doelgroep
We bouwen momenteel een online winkel voor petfood, hondenvoer en kattenvoer en zelfs bentigen een professioneel en aantrekkelijk design.
Conceptuele formulering
Voor de online winkel op www.petico.de is om een ​​professionele winkel ontwerp te maken. Het ontwerp moet zodanig worden gekozen dat de structuur van de vroegere template, die onder petico.de kan worden bekeken, zodat het ontwerp gemakkelijk kunnen worden geïntegreerd in de latere bestaande HTML template. Dat gezegd niet dat het ontwerp van de manier waarop het eruit ziet op dit moment moet kijken, maar de structuur moet zo blijven. Het apparaat vooral een header incl. Logo, Mannen elementen fr zijn bentigt links / kolom, Strer en categorie selectie graphics en de achtergrond graphics. In de linker kolom of de voettekst moet: - Categorie selectie - betalingswijzen (automatische incasso, PayPal, Sofortberweisung) - Verzenden met DHL - Nieuwsbrief abonnement inclusief 5% coupon is bentigt alleen het ontwerp van het hele huis .. Goed gevuld me voorbeeld van de online winkels van www.gustini.de ontwerp, www.tretwerk.net, etc. - gewoon te krijgen over mijn smaak reproduceren. Het zou heel goed zijn als ik uiteindelijk niet alleen bekme de PSD template, maar de nodige graphics allen als afzonderlijke bestanden.

designonclick.com is een eenvoudig, snel en risikoloos alternatief voor een professioneel logo-design aan een betaalbare prijs.
Meer informatie over Webdesign

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen?

Wij adviseren u graag via een telefonisch gesprek

+49 (0)911-13136893


Maandag - Donderdag:

09:00-17:00

Vrijdag:

09:00-15:30


Schrijf ons of zoek hier meer informatie: