Fles Kopp T-shirt fr BottleCrop - de salade uit de fles (crowdfunding project)
Winnaar-design van qmr

Fles Kopp T-shirt fr BottleCrop - de salade uit de fles (crowdfunding project)

Voor een prijzengeld van 175€ werden 35 ontwerpvoorstellen van 7 ontwerpers ingediend.

Meer informatie over T-shirt

U zoekt een individueel logo-ontwerp, webdesign, visitekaartje of flyer?

Start uw eigen ontwerpwedstrijd op designonclick.com en ontvang talloze ontwerpvoorstellen van onze ontwerpers.

Meer weten? Zo werkt het

Meer ontwerpen uit deze wedstrijdDeze korte briefing werd door de opdrachtgever geschreven:

doelgroep
Wij zijn een jong bedrijf, dat gebruik maakt van de tuinbouw advies en Innovationsfrderung op dit gebied. We zijn ook het ontwikkelen van producten en zelfs onlangs de crowdfunding project - begonnen in startnext.de "BottleCrop de salade uit de fles". De doelgroep voor onze bestelling zo de internetgemeenschap van ons crowdfunding project waarin (vermoedelijk) is opgebouwd uit moderne stedelingen die het baanbrekende productie van verse levensmiddelen in de private sector geopend gegenbersteht. Van de ingediende ontwerpen, zullen we motieven die we vonden en zal naar verwachting deze te presenteren aan de stemming van de mooiste van onze gemeenschap auswhlen.
Conceptuele formulering
We willen graag een motief voor kan ontwerpen van een T-shirt, die onze crowdfunding project "BottleCrop - de salade uit de fles" als dank Eschn fr wordt aangeboden startnext.de (zie: www.startnext.de/bottlecrop). Zowel de kleur van de shirts, en de echte motief vrij kunnen worden geselecteerd. Belangrijk zou zijn dat het T-shirt kan worden gedragen in het dagelijks leven. Dat wil zeggen, het is gewoon onze BottleCrop letters is te zien op het in elk geval, maar het visuele aspect moet in de voorgrond. We wrden waarschijnlijk laten worden geproduceerd door zeefdruk. We hebben het shirt zelfs een naam gegeven, het heet Fles Kopp (om wat voor reden dan ook), misschien wel de naam helpt ja in het motief ontdekking. We zijn eigenlijk voor alle voorstellen open en kijken uit naar een geweldig idee.

designonclick.com is een eenvoudig, snel en risikoloos alternatief voor een professioneel logo-design aan een betaalbare prijs.
Meer informatie over T-shirt

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen?

Wij adviseren u graag via een telefonisch gesprek

+49 (0)911-13136893

Maandag - Vrijdag, 9.00 - 17.00 uur

Schrijf ons of zoek hier meer informatie: