Labels voor cake mix in glas
Winnaar-design van KEMPA DESIGN

Labels voor cake mix in glas

Voor een prijzengeld van 120€ werden 63 ontwerpvoorstellen van 9 ontwerpers ingediend.

Meer informatie over Ontwerp

U zoekt een individueel logo-ontwerp, webdesign, visitekaartje of flyer?

Start uw eigen ontwerpwedstrijd op designonclick.com en ontvang talloze ontwerpvoorstellen van onze ontwerpers.

Meer weten? Zo werkt het

Meer ontwerpen uit deze wedstrijd

Deze korte briefing werd door de opdrachtgever geschreven:

doelgroep
Het bedrijf biedt heerlijke Yoomig biologische delicatessen met nostalgische charme in WECK-glas. Wij verdelen onder andere organische gebak, biologische chocolade fondue en Biologische bakken mixen in de glazen (www.yoomig.de). De glazen worden aangepast met labels 4c op het deksel en de voorste. Aan de achterzijde zijn de ingrediënten en de verplichte wettelijke verklaringen, met inbegrip van bio / biologisch logo. Het ontwerp moet worden voor klanten die op zoek naar een leuke en niet alltgliches présent. Zakelijke klanten kunnen optioneel zetten hun eigen logo met op het ontwerp. End klanten kunnen producten in onze winkel of in de detailhandel verwerven. Wij produceren onze producten uitsluitend in Duitsland, met behulp van de regionale grondstoffen, indien mogelijk. Yoomig is Frderer van Slow Food Duitsland.
Conceptuele formulering
Voor een Bio-bakken mix in 580 ml glazen WECK-we streven naar een algemeen mooi design. Het ontwerp wordt gedaan op het deksel en het frontpaneel. Stijl is een beetje retro en "Handmade" karakter. Kleuren zoals bruin en / of Pastelltne. Bij het bakken mix is ​​de verscheidenheid 'Schokotraum cookie ". Voor de labels (conische!) Om onze Photoshop template te gebruiken. Na de ingebruikname willen we de PSD (elementen geschriften) gemaakt kunnen Verfgung als RAW-bestand met inbegrip van niveaus. Het sjabloon is beschikbaar voor download Verfgung: https://dl.dropboxusercontent.com/u/1109620/Weckglas-gross CMYK v04_2013_05.psd Optioneel kan ook biologische logo's. Dit kan echter ook op de rug (geen onderdeel van de taak) te vinden. De Yoomig logo mag niet op de voorkant.

designonclick.com is een eenvoudig, snel en risikoloos alternatief voor een professioneel logo-design aan een betaalbare prijs.
Meer informatie over Ontwerp

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen?

Wij adviseren u graag via een telefonisch gesprek

+49 (0)911-13136893


Maandag - Donderdag:

09:00-17:00

Vrijdag:

09:00-15:30


Schrijf ons of zoek hier meer informatie: