Titel pagina voor masterscriptie Bers Crowdsourcing
Winnaar-design van Pixellady

Titel pagina voor masterscriptie Bers Crowdsourcing

Voor een prijzengeld van 105€ werden 23 ontwerpvoorstellen van 6 ontwerpers ingediend.

Meer informatie over Ontwerp

U zoekt een individueel logo-ontwerp, webdesign, visitekaartje of flyer?

Start uw eigen ontwerpwedstrijd op designonclick.com en ontvang talloze ontwerpvoorstellen van onze ontwerpers.

Meer weten? Zo werkt het

Meer ontwerpen uit deze wedstrijdDeze korte briefing werd door de opdrachtgever geschreven:

doelgroep
Mijn master's thesis, dus het ontwerp moet in de eerste plaats mijn toezicht professoren en natuurlijk ik vond zelf ook;)
Conceptuele formulering
Hey you;), het gaat om de titel pagina of de cover van mijn master's thesis of vorm te ontwerpen. De titel van het werk is: "Crowdsourcing: Beschrijving van de status quo, evenals de mogelijkheden en beperkingen van economisch zielfhrenden gebruik van crowdsourcing voor ondernemingen" Daarom moet de hierboven genoemde titel en mijn naam: Philipp Thunecke, weerspiegeld in het ontwerp van de voorpagina. Dit zou vergelijkbaar met een klassiek boek kijken. Gewoon niet als een complete envelop, maar alleen de voorpagina. A4 Het zou echt cool zijn als de afbeelding op welke wijze zou symboliseren het principe van crowdsourcing, of in ieder geval vertegenwoordigt de menigte. Hier net> me eigenlijk alles - http://madebymany.com/blog/taking-crowdsourcing-to-its-logical-conclusion: I is toegevoegd een paar links naar afbeeldingen of de cover inkoop van crowdsourcing boek van Jeff Howe voor inspiratie voorstellen, met uitzondering van de onderste, uiterst rechts. http://www.flickr.com/photos/tags/coversourcing/ Ik kijk er echt naar boven elk ontwerp voorstel. Cordial Gre Philipp

designonclick.com is een eenvoudig, snel en risikoloos alternatief voor een professioneel logo-design aan een betaalbare prijs.
Meer informatie over Ontwerp

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen?

Wij adviseren u graag via een telefonisch gesprek

+49 (0)911-13136893

Maandag - Vrijdag, 9.00 - 17.00 uur

Schrijf ons of zoek hier meer informatie: