33 echt effectief woorden - Transform Your Life. Now!
Winnaar-design van ZEL

33 echt effectief woorden - Transform Your Life. Now!

Voor een prijzengeld van 200€ werden 81 ontwerpvoorstellen van 12 ontwerpers ingediend.

Meer informatie over Logo ontwerp

U zoekt een individueel logo-ontwerp, webdesign, visitekaartje of flyer?

Start uw eigen ontwerpwedstrijd op designonclick.com en ontvang talloze ontwerpvoorstellen van onze ontwerpers.

Meer weten? Zo werkt het

Meer ontwerpen uit deze wedstrijdDeze korte briefing werd door de opdrachtgever geschreven:

doelgroep
Coaching over hun eigen taal. Vernderungen bereiken door het gebruik van woorden bewuten. Ons concept is erg handig. over de keuze van woorden om dingen: wijzigen bewute in mijn leven. Het gaat over mij te voelen nog duidelijker verbonden en gemakkelijker.
Conceptuele formulering
Het beeld dat we op dit moment denken is een diamant die is nog steeds rauw en ongepolijst aan de onderkant, dan komen de 3 kleuren: duidelijkheid, solidariteit en lichtheid, die vervolgens zijn altijd duidelijk en helder. Aan het einde vind ik nog steeds zo een sprankelende signaal als in de verpakking een Geschirrspltabs met diamant. Dit is onze basisidee. Het feit is, is het onduidelijk en moeilijk om alleen te lopen in de helderheid, verbondenheid en gemak. CMYK kleurwaarde duidelijkheid 100,60,0,0, RGB 37,87,172, kleur CMYK waarde verbondenheid: 60.100,0,0m RGB 111,28,132, kleurkwaliteit gemak: CMYK 60,10,100,0, RGB 137,172,0. over het logo willen we smaakvol ingericht vrij na kan, kan het formaat als nodig is. Extra nieuw idee: als een van de belangrijkste symbool, de bloem van het leven - misschien hier de 3 kleuren aan de randen in de bloem opgenomen (kleur op 30% of minder gereduceerd) Tekst 33 echt effectief woorden in de bloem en dan op de rechterkant van de bloem is dit geopend in elypsenform. Aan de rechterkant is dan de gloed van de bloem: Transform Your Life. Now! Er zijn zeer mooie tocht geweest. Hoe meer we zien, maar hoe meer we het gevoel dat de coachee te veel valt uit de boot.

designonclick.com is een eenvoudig, snel en risikoloos alternatief voor een professioneel logo-design aan een betaalbare prijs.
Meer informatie over Logo ontwerp

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen?

Wij adviseren u graag via een telefonisch gesprek

+49 (0)911-13136893

Maandag - Vrijdag, 9.00 - 17.00 uur

Schrijf ons of zoek hier meer informatie: