Flyer fr online shop met een moderne tuin producten - pure en hoge kwaliteit
Winnaar-design van Afterdark68

Flyer fr online shop met een moderne tuin producten - pure en hoge kwaliteit

Voor een prijzengeld van 330€ werden 34 ontwerpvoorstellen van 5 ontwerpers ingediend.

Meer informatie over Flyer ontwerp

U zoekt een individueel logo-ontwerp, webdesign, visitekaartje of flyer?

Start uw eigen ontwerpwedstrijd op designonclick.com en ontvang talloze ontwerpvoorstellen van onze ontwerpers.

Meer weten? Zo werkt het

Meer ontwerpen uit deze wedstrijdDeze korte briefing werd door de opdrachtgever geschreven:

doelgroep
Wij verkopen producten in de moderne, puristische Garden (Bauhaus-stijl), die niet bestaat bij de bouwmarkt of tuincentrum. De producten worden vaak gemaakt in kleine fabrieken, zijn van hoge kwaliteit en bewegen in het midden tot hogere prijssegment. De doelgroep zijn jongeren tussen 30 en 65 jaar die hun tuin of balkon, zoals modern, dus in plaats puristisch en 'opgeruimd' nogal speelse of landelijke stijl. www.garten-im-quadrat.de
Conceptuele formulering
Het is een vier-zijdige flyer in formaat 21 x 21 cm worden gemaakt, de gedistribueerde als een promotie-instrument, ontworpen om te plaatsen, toegezonden aan de belanghebbende partijen en kranten eigenen moet worden geregeld. De flyer eruit moet zien van hoge kwaliteit en modern - een strak design, maar nog steeds aantrekkelijk-inspirerend. Uit de onderliggende trend nogal "achromatic" - achtige grn kleuren, grijs (zoals in het logo) en Wei. Tussendoor, als een elegante blikvanger, maar altijd gekleurde afbeeldingen van producten. Maar in geen geval berfrachtet en schaamteloos, maar zurckhaltend-subtiel, de Hogere prijzen als gevolg. Een briefing met nheren informatie over de teksten en beelden die ik nodigen afzonderlijk hoog. Ook een aantal foto's die kunnen worden gebruikt. Anders kunt u foto's van mijn site te gebruiken ontwerp.

designonclick.com is een eenvoudig, snel en risikoloos alternatief voor een professioneel logo-design aan een betaalbare prijs.
Meer informatie over Flyer ontwerp

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen?

Wij adviseren u graag via een telefonisch gesprek

+49 (0)911-13136893

Maandag - Vrijdag, 9.00 - 17.00 uur

Schrijf ons of zoek hier meer informatie: