Cadeaupapier voetbal
Winnaar-design van S GRAPHICS

Cadeaupapier voetbal

Voor een prijzengeld van 260€ werden 82 ontwerpvoorstellen van 20 ontwerpers ingediend.

Meer informatie over Ontwerp

U zoekt een individueel logo-ontwerp, webdesign, visitekaartje of flyer?

Start uw eigen ontwerpwedstrijd op designonclick.com en ontvang talloze ontwerpvoorstellen van onze ontwerpers.

Meer weten? Zo werkt het

Meer ontwerpen uit deze wedstrijdDeze korte briefing werd door de opdrachtgever geschreven:

doelgroep
Wij zijn producent en Onlinehndler voor papier tafelkleden en inpakpapier. Wij verkopen aan meer dan Ebay, Amazon, Rakuten en de eigen winkels.
Conceptuele formulering
Het ontwerpen van een gift paper over "voetbal". Print breedte is 120 cm, maximaal 80 cm rapport, rapport optimaal 40-60 cm. De inpakpapier wordt gesneden en verkocht, zowel de volle breedte, dus zelfs in smalle webben 100 cm, 75 cm, 40 cm en 15 cm. Het ontwerp moet daarom geen waarneembaar symmetrie. Het rapport moet zo onopvallend mogelijk te zijn. Mogelijkheid tot 4 inkten. Van Kostengrnden minder kleuren zijn beter. De doelgroepen zijn verenigingen, fans, evenementenbureaus. 2013/07/08 supplement: Opnieuw een verklaring voor unerwnschten symmetrie. Als gevolg van de recente voorstellen, waarbij de richting van de druk (alleen rechtop details) ziet duidelijk dat we opnieuw moeten maken het duidelijker. Stel je voor, gesneden pleinen overal 40-50 cm zijde lengte uit. Alle vierkantjes moeten blijkbaar hetzelfde uitzien (op het eerste gezicht zo), ongeacht hoe je ook draaien de pleinen. We beseffen dat dit niet werkt 100%, maar het visuele effect moet minstens komen tot een eerste vluchtige blik.

designonclick.com is een eenvoudig, snel en risikoloos alternatief voor een professioneel logo-design aan een betaalbare prijs.
Meer informatie over Ontwerp

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen?

Wij adviseren u graag via een telefonisch gesprek

+49 (0)911-13136893

Maandag - Vrijdag, 9.00 - 17.00 uur

Schrijf ons of zoek hier meer informatie: