logo fr doorzocht de Pusch Forge
Winnaar-design van simi

logo fr doorzocht de Pusch Forge

Voor een prijzengeld van 205€ werden 199 ontwerpvoorstellen van 15 ontwerpers ingediend.

Meer informatie over Logo ontwerp

U zoekt een individueel logo-ontwerp, webdesign, visitekaartje of flyer?

Start uw eigen ontwerpwedstrijd op designonclick.com en ontvang talloze ontwerpvoorstellen van onze ontwerpers.

Meer weten? Zo werkt het

Meer ontwerpen uit deze wedstrijdDeze korte briefing werd door de opdrachtgever geschreven:

doelgroep
Ik ben 33 jaar jong, hebben een zoontje van 22 maanden, met een blond krullend haar en de beste man in de wereld. Ik ben heel creatief, fantasierijk, grappig, een perfectionist .. zo veel over mezelf. Ik NHe kinderschoenen, kinderkleding, accessoires voor de kleintjes. Echter, aangezien de nieuwste I NHE werkt ook voor volwassenen als schoenen, kleding ... Ik heb mijn kleine bedrijf de naam gegeven Pusch smeden sinds ik begonnen met het naaien van de Schhchen, nu mijn palet heeft vergrert van werken. Dus ik ben niet helemaal zeker wat ik moet met het logo erop. Mijn werken zijn uit één stuk, Ik ben klaar met alles op aanvraag. Mijn doelgroep is vorallen moeders, vrouwen.
Conceptuele formulering
LOVE DESIGNER omdat ik bedoel Pusch gesmeed na een lange zwangerschapsverlof wil openstellen weer in het kort, ik wil niets zoals mijn eingens logo mij. Helaas heb ik niet gevonden een passend logo. Nu berarbeite ik mijn briefing met de hoop om u nieuwe ideeën te geven. Dus moet het logo elementen uit de naam PUSCH smederij, niet alleen gerelateerd aan de Schhchen ik NHE ook de andere kunstwerken omvatten, kijk naar mijn Homepge. Misschien is uw knnt me voordoen als een personage. Ik ben een creatief persoon die heeft een heleboel ideeën. Mijn karakter is een groot spektakel (nerd glazen). Ik hou van knoppen, misschien wel het logo kan worden gemaakt met een knop. Vooruitblikkend over uw ideeën. Ik wil me een logo, waarmee ik labels afdrukken kan maken / Aufnhetiketten. En kan mijn logo borduren digitaliseren. De tekens worden verschnrkelt als handgeschreven. De brief van de Schrift moet mglichst zusammenhngend zijn. Gelieve geen Strichmnnchen. Het moet niet te cheesy zijn alleen omdat ik pakken ook volwassenen. Ik sta open voor alles. Misschien is het mogelijk om de naam van mijn kleine bedrijven te verbinden met mijn initialen. Voor mij is het belangrijk dat het logo toont aan dat mijn werken zijn iets speciaals, gemaakt met veel liefde. Maar alsjeblieft geen hart, speels als een figuur het ontwerp moet, dan kunt u niet te streng en te koud. Dit liet me veel een ontwerp, dat is niet van mij.

designonclick.com is een eenvoudig, snel en risikoloos alternatief voor een professioneel logo-design aan een betaalbare prijs.
Meer informatie over Logo ontwerp

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen?

Wij adviseren u graag via een telefonisch gesprek

+49 (0)911-13136893

Maandag - Vrijdag, 9.00 - 17.00 uur

Schrijf ons of zoek hier meer informatie: