Ontwerpwedstrijd Schwalbennest
Winnaar-design van Erdbeerhexe

Ontwerpwedstrijd Schwalbennest

Voor een prijzengeld van 800€ werden 397 ontwerpvoorstellen van 59 ontwerpers ingediend.

Meer informatie over Vehicle Graphics

U zoekt een individueel logo-ontwerp, webdesign, visitekaartje of flyer?

Start uw eigen ontwerpwedstrijd op designonclick.com en ontvang talloze ontwerpvoorstellen van onze ontwerpers.

Meer weten? Zo werkt het

Meer ontwerpen uit deze wedstrijdDeze korte briefing werd door de opdrachtgever geschreven:

doelgroep
Van jong tot oud, alle mensen die willen gaan op reis. Vintage liefhebbers, camping fans als nieuwe doelgroepen die niet hebben gehad Berhrung met dit soort vakantie to-date en worden aangepakt door uw creatieve ideeën.
Conceptuele formulering
De Knaus Tabbert GmbH is een toonaangevende fabrikant van recreatieve voertuigen in Europa. De kern merken van het bedrijf hoorde het merk Knaus, die zijn oorsprong heeft in 1961. 50 jaar geleden de sptere caravan klassieke Swallow werd gebouwd voor de eerste keer, die legendarische faam vanwege zijn visueel aufflligen eivorm. De veel bewonderde Caravan ei was ook technisch gezien een sensatie als het gaat om lichtgewicht constructie en aerodynamica, en werd dus een zeer groot succes. Op de 50ste verjaardag van het merk Knaus, het bedrijf mag deze caravan Evergreen herleven ook dit jaar weer en produceerde een retro-versie in beperkte oplage. De enorme vraag naar het ei, maar heeft alle verwachtingen overtroffen. Daarom 2011 nieuwe zwaluwen worden geproduceerd uit de Caravan Salon. De enige voorwaarde: de nieuwe nesten moet een kopie van de limited edition retro Schwalbennests (zie foto's) niet zijn. In dit kader heeft het bedrijf het idee van een ontwerpwedstrijd, waarbij klanten het laatste woord en beslissen over hun favoriete ontwerp (exterieur en interieur) door te stemmen geboren. De drie winnende Designentwrfe worden gebouwd als prototypes en eind augustus 2011 afgegeven voor het eerst op de Caravan Salon. Na deze drie modellen in productie zal gaan en klanten kunnen u Schwalbennest regulr via de handel (tegen een zeer aantrekkelijke prijs) te kopen. En nu komt het gevoel: Als lid van de Gemeenschap designenlassen.de heeft u de mogelijkheid om te laten schijnen deze klassieker in een nieuw licht en zou kunnen maken tocht voor het exterieur te dienen hier. Een totaal van drie ontwerpen zijn prmiert. Naast het prijzengeld van 3 x 800 de winnaars veel roem en glorie krijgt - voor het ontwerp concurrentie is de sterkste media in Duitsland durchgefhrt de krant Bild. De eerste ronde van de concurrentie zal hier durchgefhrt op designenlassen.de, het apparaat Uw knnt normaal indienen Designvorschlge en deze worden vervolgens besproken en geëvalueerd door de ..

designonclick.com is een eenvoudig, snel en risikoloos alternatief voor een professioneel logo-design aan een betaalbare prijs.
Meer informatie over Vehicle Graphics

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen?

Wij adviseren u graag via een telefonisch gesprek

+49 (0)911-13136893

Maandag - Vrijdag, 9.00 - 17.00 uur

Schrijf ons of zoek hier meer informatie: