Competentie straalt Logo voor makelaars / wilde -projektentwickler
Winnaar-design van majkimalek

Competentie straalt Logo voor makelaars / wilde -projektentwickler

Voor een prijzengeld van 330€ werden 94 ontwerpvoorstellen van 18 ontwerpers ingediend.

Meer informatie over Logo & visitekaartje

U zoekt een individueel logo-ontwerp, webdesign, visitekaartje of flyer?

Start uw eigen ontwerpwedstrijd op designonclick.com en ontvang talloze ontwerpvoorstellen van onze ontwerpers.

Meer weten? Zo werkt het

Meer ontwerpen uit deze wedstrijd

Deze korte briefing werd door de opdrachtgever geschreven:

doelgroep
De Immorilla GmbH telt zelf ooit gedraaid in de verkoop van appartementen, woningen (eengezinswoningen / twee-familie / meergezinswoningen) en Greren Portfolioverkufen. Trouwens, we zijn in de vroege dagen van de projectontwikkeling (aankoop, renovatie en verkoop van onroerend goed). Daarnaast bieden wij de klant oplossingen voor vastgoedfinanciering en verzekeringen. De belangrijkste doelgroep zijn daarom vooral alle eigenaren van onroerend goed, van welke aard die moeten worden verkocht. Wij willen graag met onze huisstijl in het bijzonder straalt competentie en ervaring in de markt, zodat we vertrouwen de eigenaren de verkoop van hun woning. Sekundrzielgruppe zijn zoekers, zodat potentiële klanten, die op zoek zijn naar een woning. Als een kant doelgroepen ook vastgoedbeheerders moeten gelden, die willen we een beroep doen op de bestaande woningen te huur voor hun rekening.
Conceptuele formulering
We willen graag een logo, waarbij vooral de corporate naam en slogan vakkundig uitgedrukt. De naam Immorilla afgeleid van "eigendom" en "Gorilla", dus we willen onze spullen in Strke eigendom uitdrukking te brengen. Het ligt naast de belettering (naam van het bedrijf slogan) verschijnen ook een niet speelse maar sterk uitziende gorilla. De gorilla wordt gezegd dat een relatie met het pand, zodat de Immobilienstrke in één oogopslag herkenbaar (hier hebben we geen idee hoe het kan uitzien). Bovendien moet het logo zijn deelbaar, dus willen we individuele sub-elementen als bestanden te krijgen: 1) compleet: grafisch element Bedrijfsnaam Slogan 2) grafisch element 3) slogan 4) Company Name Slogan naam 5) bedrijf. Verzoek voor de bevoegde en handelen Seris voorstellen, zoals ook in de innovatieve (kleurrijke) kleuren. Wat we willen vermijden is bijvoorbeeld de klassieke donkerblauwe-wei. Gelieve geen Orange. De meeste van alle behagen suggesties in donkergroen. We kijken ernaar uit om de suggesties!

designonclick.com is een eenvoudig, snel en risikoloos alternatief voor een professioneel logo-design aan een betaalbare prijs.
Meer informatie over Logo & visitekaartje

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen?

Wij adviseren u graag via een telefonisch gesprek

+49 (0)911-13136893

Maandag - Vrijdag, 9.00 - 17.00 uur

Schrijf ons of zoek hier meer informatie: